Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Тази пролет малката ми дъщеря започна да носи очила. В началото много тежко го прие, но имахме късмета всички да й казват колко е сладка с тях и успя лесно да свикне. Отделно много й говорим, а и при нея все още има шанс да се коригира зрението.

И един такъв въпрос към майките на момичета- от къде купувате дрехи за високи и кльощави момичета? Помня, че се коментираха дрехите, но тогава не обърнах внимание.

# 451
амнезия, последните 2 години носи панталони с широки крачоли и чатпат дънки. Взех й нялкоко цвята панталон, един модел от бенетон, дамската секция. Дънките й са от НМ, имат много модели и я водех да пробва до несвяст Simple Smile

# 452
  • Варна
Момичета има код за намаление -15% на ученически пособия в ozone.bg до 31.08 . B2S15 Аз поръчах тетрадки и 2 кутии от любимите химикалки.

Здравейте!
Cydonia кои са тези химикали ?
А химикали за левичари ползвате ли и какви ?
Много са му удобни на моя младеж(левичар е ) ,обаче все ги губи  ,а те не са евтини...
С обикновените химикали почерка му е ужасен.

Тетрадки още се чудя какви , А4 или А5  и колко листи  Rolling Eyes , може би ще изчакам родителската среща.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 14:23 от Velina_p

# 453
  • при моите любими
На голямата във втора английска и искаха да А4, по математика учителката май имаше изискване да са със спирала. Само такъв формат поръчах и за набора. Мисля, че за брой листа нямат претенции. Всичко с редове. Химикалките са тези. https://www.ozone.bg/product/faber-castell-1425-fine-himikal-sin-10-broya/

# 454
Златенцето, тези А4 цена от 2,40 ли виждам? За голям формат тетрадка цената си е супер.

# 455
Моята сага с еднократната помощ продължава. Сутринта пратих имейл със заявлението, служебната бележка и моята лична карта. Получих автоматичен имейл, че файловете са много големи и всичко трябва да е на общ .pdf файл. Намалихме го и изпратихме отново.
Преди малко ми се обадиха, че заявлението ми не било подписано, трябвало да го подпиша електронно и да го пратя отново. Аз нямам електронен подпис, така че явно през септември  ще ходя до социалните в Студ.град 🤭

# 456
Подай го с ПИК от НОИ.

# 457
Mama Ru, така пише, но обърни внимание, че са 40 листа тези на линка. Свекърва ми купува различни формати на малки и големи всяка година от някаква книжарница, турски са, но кориците са плътни, не се късат. Имам останала една малъл формат. Искаш ли да ти снимам отвътре?

# 458
Започнах да разглеждам, но не успях да стигна до края. Исках да видя дали няма с 60 листа. И да, ако може да видя отвътре хартията, макар че снимките не са много показателни, освен ако нямаш от супер белите за сравнение

# 459
Вчера цяла сутрин това опитвах. Не ми зареждаше заявлението за попълване...

# 460
  • София
Моята сага с еднократната помощ продължава. Сутринта пратих имейл със заявлението, служебната бележка и моята лична карта. Получих автоматичен имейл, че файловете са много големи и всичко трябва да е на общ .pdf файл. Намалихме го и изпратихме отново.
Преди малко ми се обадиха, че заявлението ми не било подписано, трябвало да го подпиша електронно и да го пратя отново. Аз нямам електронен подпис, така че явно през септември  ще ходя до социалните в Студ.град 🤭
На мен преди две години без проблем ми го приеха изпратено по имейла. На Студ.град е ужас чакането. Аз стоях 3 часа и не успях тогава да подам и затова им ги пуснах по имейла.

# 461
  • София
Честит Рожден Ден на малки, големи и още по-големи лъвчета в темата! Да са здрави, щастливи и на правилния път в живота. Да сбъдват мечти, а близките им да имат много поводи за гордост с тях!

Ние най-накрая излезнахме извън София и леко полеко приближаваме морето! Нямам търпение вече да се размажа на плажа и да забравя за всичко!

Ahoney, стискам палци да намериш причината за зъбобола и да се отдадеш на спокойна почивка в края на седмицата!

# 462
Mama Ru, ето няколко снимки, не знам дали можеш да добиеш представа от тях.
Съжалявам, че нямам мостра на големия формат, на тази листите ми се струват по-тънки от на другите
Скрит текст:

# 463
Благодаря

# 464
Благодарности за споделената информация за парите за осмокласници и за сайта egov.bg! Подадох успешно днес с ПИК от НОИ след известни мъки в петък. Simple Smile (Това съкращение ми звучеше като нечия фамилия на частен сайт, а то било от e-government, хаха).
Тетрадки - в гимназията най-често първите години искат голям формат А4. Аз имам непоносимост към тетрадки без полета. Затова за всеки случай поръчвам Габол. Голям формат с малки квадратчета е най-удобно по математика.
Не мога да си представя някой 8 г. + да чака с нетърпение първия учебен ден. 🫨 Нека да е лято още милиони дни! 🌊 🏔️ 🏰
ЧРД на рождениците! Да са здрави и щастливи!
https://youtu.be/ORVkhXnBxNI?feature=shared

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:36 от faviana

Общи условия

Активация на акаунт