Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Амнезия ние купуваме дрехи от паус и ney work дано пиша правилно второто и от H i M също но повечето ни дрехи са от паус или спортно клинове и къси панталони на Найк.

# 466
Здравейте, момичета!
Честити малки и големи рожденици, бъдете здрави и сбъдвайте мечти🍀🎉🥳
Благодаря за инфото за документите за парите 8 клас.
Вчера от сайта изтеглих и попълних в pdf формат Заявлението. Когато натиснах отдолу бутона “запази” се генерира код. Нямам в момента принтер, затова със скрийншот и обработка в CamScanner приложение на телефона ги направих в pdf.
Така направих и с личната карта. Прочетох от постовете, че може без служебна бележка/ не ми дадоха, когато го записвах, казаха- септември по служебен път/.  Влязох аз обаче в сайта на МОН, направих скрийншот къде е приет и прикачих и него.
Върнаха ми имейл с входящ номер.

# 467
  • София
https://school32.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc/%d0%bf%d1%80 … 0%bb%d0%b0%d1%81/

32- ро, Пето класиране
Даже смяна на профила обявяват там, да речем приети с Руски, отиват с Природни науки или Френски, май само в 32- ро съм виждала подобно нещо, на сайта им

# 468
  • София
40 кандидати! + още 12 записани в училището и кандидатстващи за смяна на профил.

# 469
И кандидат с бал 84 👀

# 470
Здравейте,

Преди малко видях, че е имало едно място във Френската - ФЕ+ЛЕ. Все още не са обявили с колко е приетото дете.

# 471
  • Варна
Хвърлих сега едно око на местата във Варна, всичко на всичко 2 броя в една гимназия, която е добра, но пък езиците не са от най - желаните. Останалите места са само в най - ниския ешелон. Та в София поне се върти нещо, избор има, а и тази опция, която са дали за смяна на профил ми се струва много удачна.

# 472
  • София
Тази възможност за смяна на профила и аз не съм я виждала на друго място , но е удачна и добра възможност.
Аз мислех примерно за такова нещо, но нямаше такава възможност в нашето училище. Трябваше да се кандидатства на ново, което си е рисковано действие.

# 473
Съфорумки, да подсетя и за снимки за уч.лични карти, ако нямат наборите. Сега е доста по-спокойно, иначе във фотото при нас например става лудница след 15.09 Laughing

# 474
Защо са им ученически карти, ако имат лични такива? Иначе не е проблем да й направя, но и до сега не е ползвана май нито веднъж

# 475
  • София
Защо са им ученически карти, ако имат лични такива? Иначе не е проблем да й направя, но и до сега не е ползвана май нито веднъж
За карта за ГТ. Поне моят син за това я ползва.

# 476
  • София
Актуална ученическа карта ми искаха октомври месец, когато зареждах картите за транспорт на големите.
Но аз ходя на място, нещо не се спогодих с онлайн приложението. Може би тази година ще направя нов опит.

# 477
Ясно. На нас тази година ни раздадоха от училище на всички деца под 14 години, а ГТ ползваме изключително рядко и просто никога не съм й вадила ученическа карта.

# 478
При нас ги искаха и при проверки на входа на училище, и за карта за градския (и БДЖ, ако се ползва). Те нямат общо с личните (като док. за самоличност), а удостоверяват, че си ученик в дадено училище.
Edit: А и не всички са навършили 14 год. Simple Smile

# 479
Добре де, къде правите такива снимки на хартия?
Моята досега лепеше една и съща снимка от 5 клас, пускана на някакъв домашен принтер 😆 ама вече има нужда от нова.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 13:50 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт