Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ние не бяхме с Школо, но в дигиталната раница се виждат вече новите учители. Дъщеря ми пак е "б" клас и е доволна Simple Smile

# 511
  • София
Школо кога ще бъде с новите данни за училището и учителите някой има ли представа, може да е обсъждано в темата но съм забравила.
При голямата в училище им бяха казали новите мейл/парола. Не бяха пращали на родители инфо преди това.
Може да зависи и от конкретно училище т.е. да има по-бързи.

тази дигитална раница още не е разгледана. Оставих щерката да се оправя и естествено, заниманието е отложено незнайно за кога.

# 512
Аз пък не мога да вляза в дигиталната раница, дава ми грешка, в школо си стоят данните само от последната година

# 513
Как се влиза в тази дигитална раница? До сега на школо сме били в училище.

# 514
  • София
Школо кога ще бъде с новите данни за училището и учителите някой има ли представа, може да е обсъждано в темата но съм забравила.
Когато в училището се направи така нареченият Образец 1, налее се в НЕИУСПО и след това в Школо.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 10:23 от ganis

# 515
И аз виждам новите данни в дигиталната раница, но само за малката ми дъщеря. Голямата все едно не съществува. В Школо си седят миналогодишните.

# 516
  • София
Ние нямаме дигитална раница или поне нямаме достъп до нея.

# 517
Миналата година на една от първите родителски срещи раздадох срещу подпис кодовете на родителите. Два месеца по-късно искаха от нас справка знаят ли си децата/ родителите акаунтите и паролите за MT половината ми пратиха снимки на кодовете за дигитална раница, та ако се наложи отново да ги търсят...
Сега влязох изчезнал ми е профила на малкия но още не са минали в нова учебна година в новото училище, но за сметка на това профила на завършилия младеж си стои още.

# 518
Ръководствата си имат срок до няколко дни преди началото на учебната година да въведат Списък-образеца. При въвеждането му се показват имената на учителите и предметите в НЕИСПУО и в Дигиталната Раница. В Школо трябва да се синхронизира и чак тогава излиза, но обикновенно го правят след като са готови с всичко

# 519
  • София
Тогава оставям само цитата, за допълнителни средства по училищата :
 В тази група ( 80 лв. за ученик от гимназиален етап) има само 14 училища от цяла България, от които седем са в София – 91 НЕГ, 164 ИЕГ, 9 ФЕГ, I АЕГ. II АЕГ, 73 СУ и 35 СЕУ.
Единственото училище в по-висока категория в България е СМГ.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 12:56 от Cabo San Lucas 40

# 520
Точно щях да попитам за стипендиите. Моята информация е, че осмокласниците през първия срок могат да получават стипендия за определен успех от 7 клас. Така ли е? Извинявам се, ако бъркам. И ако е така, ще трябва да се представи банкова сметка ли?

# 521
Стипендиите за гимназистите били по 80 лева при нас, и в по-елитните училища в София също , бре!  
Smile може да се напънат да учат, Confused ?
само в СМГ имало по- висока стипендия

ето направо  цитата: В тази група ( 80 лв. за ученик от гимназиален етап) има само 14 училища от цяла България, от които седем са в София – 91 НЕГ, 164 ИЕГ, 9 ФЕГ, I АЕГ. II АЕГ, 73 СУ и 35 СЕУ.
Единственото училище в по-висока категория в България е СМГ.

Не знам от къде ви е информацията за 80 лв. стипендия, но за Първа Аег е абсолютно невярна. Там стипендията е 21 лв. месечно / тази за над определен успех, зависи от решението на ПС дали е 5,75 или друг/ или 25 лв. / втората за пълен отличен успех/. 80 лв. стипендия няма.

# 522
В сайта на ФЕГ например виждам 30 лв при успех от 5,50 до 5,79 и 50 лв при успех от 5,80 до 6,00. Тези 80 лв да не би да са за някаква социална стипендия примерно?

# 523
И при нас в- дълбоката провинция -са 25 лева / това в училището, където ще учи малкият ми син/ , ама по времето на големия в неговото училище бяха около 60 лева, защото имаха малко отличници Laughing

# 524
  • София
кой ги знае, така е обявено, освен да е 80 лева за целия срок ....  ще се разбере Grinning
Би трябвало да се получава от 2ри срок , за успех от 1ви срок на 8 ми клас... или така си мисля

Общи условия

Активация на акаунт