Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 628
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
мартеа, с глас се смея. Даже ми дойде музата да изчистя (аз съм девата вкъщи).

Най-странното е, че последния път като разтребвах стаята й намерих 37 лв., разпръснати на различни места. Много се чудех дали да й ги върна. Следващия път ще си купя вино с тях, да си е разтребила сама.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 15:41 от Ahoney

# 586
  • София
Излезе ми пост във фейсбук, че Питагор откриват допълнителен прием за 8 кл. Пишат, че е заради големия интерес:
https://www.facebook.com/share/p/AbMMHQb5PvnCnf7a/
Мислите ли, че може да доведе до разместване във високобаловите?
Категорично не. "Големият интерес" се превежда като "не можем да си запълним паралелките".

# 587
Ahoney, ма как ще връщаш пари?! Това е символична такса за предоставена услуга Stuck Out Tongue

# 588
  • София
Ahoney, аз пари на връщам. Каквото ценно си намеря, за мен си е. Или поне беше докато чистех...

# 589
  • София
Малееее, болна тема ми е подреждането на стаите. Значи на набора в стаята хвърчат чорапи, тениски , шапки. Всеки път като  направя забележка получавам отговор "Ей, сега".

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 15:24 от tsvety_gd

# 590
"Ей, сега" е мерна единица за тийнейджърско време, което означава:
а/ "Говори си, не ми пречиш"
б/ "Няма да се занимавам с тая глупост"
Laughing

# 591
"Ей сега " е класика. Универсален отговор за всичко.Grinning
Мартеа, със сълзи се смях. Знам, че е шега, но ако заваря такова чудо вкъщи се изнасям веднага.Grinning
Наборът посвикна да поодрежда и чисти с времето, видя че с мен на глава няма да излезе. Grinning

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 16:25 от Елена Ив

# 592
"Ей, сега" е мерна единица за тийнейджърско време, което означава:
а/ "Говори си, не ми пречиш"
б/ "Няма да се занимавам с тая глупост"
Laughing

Точно! Подивявам като ми го кажат. Понякога, като ми дойде в повече и почвам и аз така. Каквото и да искат - "Ей сега". Много забавно ми става Wink

# 593
При нас е "след малко", което буквално значи- няма нужда да ми напомняш на всеки 2 месеца...
Вече съм се предала за поддържането на ред в стаята. Хубаво щеше да е поне слънце да влиза. А то вътре е постоянно пълно затъмнение.

# 594
  • София
lalla^oopsi, и аз полудявам от тъмнината в стаята й. Вкъщи обичаме много светло, само в нейната стая е като в пещерата на Аладин. Наскоро ме извика да ми покаже колко била хубава стаята като има светлина, та напоследък няколко пъти виждам дръпнати пердетата и не мога да се нарадвам.
Моята не казва ей сега и след малко. Казва Ок, мамо и после нищо. Ама го казва с един такъв тон, че направо да й повярваш, че ще го направи. А като й направя забележка ме пита какво предпочитам, да ми каже не и да се скараме ли?!

# 595
За разлика от големия, който беше много разхвърлян дребното подрежда и прибира всичко на мястото си, включително има шкаф в които прибира веднъж облечени дрехи. Преди няколко седмици отиваме при големия. Обикновено леглото в неоправено, другото се използва за гардероб тоест всичко което не е пред пералнята, в пералнята или на сушилката е хвърлено там. Отиваме и о чудо всичко е подредено. Та жените (гаджетата) понякога мотивират и разхвърляните младежи да подредят.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 16:07 от J_M_M

# 596
Момичета почерпете се виртуално днес имаме 15 годишнина от сватбата.

# 597
  • София
мартеа, велико е това! Издавах звуци като от настъпана жаба, докато четях Joy
Реших да подаря книжки, които наборът не знае, че са в шкафа му, а оттам изскочиха 3, цели три кутии/от телефон/ с монети. Сортирах и броих докъм 250 лв. Другото го прибрах Joy

meksito, още  поне 4×15 ви желая от сърце! Обичайте се и се уважавайте взаимно, подкрепяйте се и си бъдете опора Flowers Hibiscus

# 598
  • София
meksito, желая ви още дълги години любов и разбирателство. Бъдете щастливи!

Еми, съоткачалки, след цяла година на бело явно трябва да разтребваме стаите на наборите, за да заредим избите отново Simple Smile

# 599
Мексито, честита годишнина!

Бебчо, стотинките ги нося в машината за стотинки в Кауфланд. Сега мисля, че обръщат стойността в купони за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт