Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много съм учудена от местата в Джон Атанасов 🤔

Според мен това са от деца, които са теглили, за да се борят за 2те места в ТУЕС след 4то, но от друга страна същият брой места си бяха свободни и на 4то класиране в Джон Атанасов.

# 136
  • София
Аз съм приятно изненадана, че има не малко места.
Нека сега всеки , който не е приет или иска друго място да успее.

# 137
  • София
Adream, как си днес? Има доста места и то добри. Готова ли си за щурм?

# 138
  • София
На страницата на РУО има дати и срокове за кандидатстванията. Който е решил за 5то да прегледа, направи план-конспект и да действа. Разминават се и са в голям диапазон, така че който е въоръжен с диплома може да отпочва първите дати. Май са от 20.08.24

# 139
Чудя се какво се случва в училищата с 12-15-20 свободни места Thinking Може и да е обсъждано, но съм пропуснала...

Иначе наборката е пълен айляк - спи до късно, вечер стои до...много късно, излиза с приятели и чете, но НЕ училищна литература Laughing Полага им се на децата Simple Smile Събрали са се в Инстаграм бъдещи съученици и готвят среща другата седмица, за да се запознаят и лично.

# 140
Това 5-то си е една малка лудница! Срок - от 15 .08 едва ли не до 15.09. Няма как да редиш по желание, защото  желаното може да е през септември и изпускаш предишните без да имаш гаранция за желаното. Thinking

# 141
Adream, как си днес? Има доста места и то добри. Готова ли си за щурм?
И аз мисля за aDream днес. Стиснати палци от мен!

# 142
Така е, но може да си направиш някакъв план все пак. Хубавото е, че не съвпадат дати (или поне като прегледах по диагонал календара така ми се видя).

aDream, драсни 2 реда какво е положението във вашия отбор. Пожелавам късмет!

# 143
Ако паралелката е под 18 човека не се формира, би трябвало да се разпределят между останалите или да им се даде възможност да отидат на друго място.

# 144
Испанската от езиковите са сложили чак 9.9.24 за подаване на документи...Всички останали ще са приключили до тогава.
Ако не успеят да си запълнят местата дали ще ги пуснат на общо основание, т.е. без квоти?

# 145
Чудя се какво се случва в училищата с 12-15-20 свободни места Thinking Може и да е обсъждано, но съм пропуснала...

Иначе наборката е пълен айляк - спи до късно, вечер стои до...много късно, излиза с приятели и чете, но НЕ училищна литература Laughing Полага им се на децата Simple Smile Събрали са се в Инстаграм бъдещи съученици и готвят среща другата седмица, за да се запознаят и лично.
Аз понеже съм изключително боса в този инстаграм, може ли малко разяснение как точно се намират децата там?

# 146
  • София

Аз понеже съм изключително боса в този инстаграм, може ли малко разяснение как точно се намират децата там?
Правят си групи и се канят един по един, като че ли първо в тик ток се откриват от коментарите под някои клипчета където си споделят кой къде е приет.

# 147
[
Скрит текст:
quote author=Nelika link=topic=1681202.msg48413354#msg48413354 date=1723477785]

[/quote]
Тя Виви отговори вече, иначе и аз не ползвам особено Инстаграм. Simple Smile Моята дъщеря я добави приятелка, то е като чат, но в група, обща за випуска, пък после се разделят на паралелки, ако искат.

# 148
  • Пловдив
Питах и аз моята девойка как се намират и тя ми показа. В тик-ток,  един пост с надпис "Набор 010, къде сте приети??" И отдолу всеки си пише, като коментар. Като прочете някой от новото училище, му пише и си правят нова група само от това училище. Не знам дали го обясних добре Simple Smile
Иначе моите набори вчера се уговориха със съученици от старото училище, станаха в 7.30 и тръгнаха из града (Пловдив) с намерението да направят 50 000 крачки. Цял ден обикаляли, с почивки, храна, много вода и към 20.30ч се прибраха щастливи и изтощени, но успяли. Та, такива ми ти предизвикателства от няма какво да правят... Предупредих ги, да не залитнат към нещо страшно и опасно. Бях погледната с вледеняващи погледи, "за толкова тъпи ли ни мислиш...!?" Ама аз да си кажа Simple Smile

# 149
  • София
И моята щерка прочела, че за кучето било много добре да прави 5 хил крачки разходка, това за деня. Извела го 1 ден да правят обиколки. Не повториха.. Joy и толкоз... Joy

Общи условия

Активация на акаунт