Адриана, Йоана или Диана

• 3 030
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Колко сме различни. Йо е ужасно. Йо-йо.

# 31
Колко сме различни. Йо е ужасно. Йо-йо.

Коментарът с Йо-йото са ми го правили в 6-ти клас, във форум с възрастни хора ми е малко абсурден.

# 32
Не харесвам и трите. Йоана напоследък е доста популярно което допълнително ме отблъсква от него. Много мразя имена, които трябва да обясняваш дали се пишат с я или а.

# 33
И преди 30 години си беше модерно Йоана. Племеницата ми(32г.) е Йоанна. От малка и казваме Йойо или Йо.

# 34
# 35
Племенникът ми се казва Йоан и никой не му бърка името. Йо е ужасно галено име.

# 36
На мен ми бъркат името понякога, а не се казвам с нито едно от изброените имена. Просто е 2 срички и са ми казвали Валя, Галя, Петя... Ами съвсем друго е, даже не свършва с -я.
Така че за бъркането, няма гаранция на когото и да е, че няма да му бъркат името.
Името Диана много ми харесва. На галено, освен Диди, има вариант Дика.
Останалите две също са много хубави.
Адриана може да е Ади или Ани.
Йоана - да, на галено Йони съм срещала и аз и много ми харесва. Познавам едно момиче Йоана - Йони, живее в чужбина. Няма проблеми с името изобщо, никой не й го бърка.

# 37
  • София
Не мога да си представя как някой не знае изписването на името Йоана.
За Адриана гласувах от трите. Харесва ми как звучи, галеното и това, че не е масово.

# 38
hetera, офталмоложката при която ходя е  със следното изписване на името иоанна, така че и да "знаеш" правилното тук няма да помогне да из изпишеш нейното конкретно име

# 39
Не мога да си представя как някой не знае изписването на името Йоана.
За Адриана гласувах от трите. Харесва ми как звучи, галеното и това, че не е масово.

Вие не можете, но аз си го представям цял живот Simple Smile Дори дебитна карта ми бяха издали с името Йонна Simple Smile

# 40
Адриана ми допада от трите.

# 41
Аз съм за Диана. Много е красиво според мен, класическо, интернационално. Йоана също е хубаво, но и аз за жалост не харесвам галеното Йо. По-скоро Йоанче, Ани или както по-горе се спомена Йони. Йоан за момче ми харесва, но по същата логика изтръпвам при галено Йойо, Йо и т.н.

# 42
Диана от мен.

# 43
  • на последния етаж
Адриана.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт