КАУФЛАНД - тема 72

• 70 862
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
И при нас нямаше от Кнопърс с купона.
Защо правят така, не знам.

# 106
  • Варна
Ако някой няма да изпозлва днешния си купон (knoppers), моля да ми прати 🤗

Изпращам на ЛС.

# 107
  • София
Аз намерих вафличките за 1 ст, но се опитах да взема пастета с картата на брат ми и от вчерашните вафлички Ная на половин цена. Нямаше ги. За пастета очаквах, но за вафлите останах учудена. Хем са платени, а не за 1 ст, хем заради малката опаковка съвсем не са толкова изгодни.

# 108
  • София
При нас нямаше пастет и вафла за 1ст. Ако някой ги иска, изпращам

# 109
Подарени.
Ами и аз подарявам 3 пастета и 3 вафли. То в общи линии при нас няма нищо от тази игра (или пускат по 2 бр и до там)

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 20:35 от Galsy

# 110
Аз взех днес knoppers,  но пастет така и не намерих. Колежка пък беше намерила пастета в Халите на първия ден в четвъртък, но въпреки активирания купон намалението не се отразило и го е оставила.

Скрит текст:
Разказвам го, понеже точно в Халите преди време, когато пак имаше такава игра се получи същото с купона за кроасаните за 1ст. Имаше тогава доста хора на информация и на всички ни ги дадоха срещу въпросната 1ст. без карта, очевидно заради някакъв общ проблем с приложението.
Само дето много ми е странно този проблем да продължава вече повече от два месеца. Някой взимал ли е успешно от този филиал нещо от наградите?

# 111
  • София
Аз взех днес knoppers,  но пастет така и не намерих. Колежка пък беше намерила пастета в Халите на първия ден в четвъртък, но въпреки активирания купон намалението не се отразило и го е оставила.

Скрит текст:
Разказвам го, понеже точно в Халите преди време, когато пак имаше такава игра се получи същото с купона за кроасаните за 1ст. Имаше тогава доста хора на информация и на всички ни ги дадоха срещу въпросната 1ст. без карта, очевидно заради някакъв общ проблем с приложението.
Само дето много ми е странно този проблем да продължава вече повече от два месеца. Някой взимал ли е успешно от този филиал нещо от наградите?
Да, само там пазарувам, включително и пастет в първия ден на купона. Минават без проблем. Иначе в първата им работна седмица имах купон за рожден ден, който не се отчиташе и на информация ми върнаха разликата.

Намалението се вижда чак при плащането. Сигурно затова колежката ти се е заблудила, че купонът не хваща.

# 112
На информация могат да проверят дали има наличност в склада, но по-вероятно е да отговарят, че щом го няма изложено, значи не е налично.

# 113
Аз взех днес knoppers,  но пастет така и не намерих. Колежка пък беше намерила пастета в Халите на първия ден в четвъртък, но въпреки активирания купон намалението не се отразило и го е оставила.

Скрит текст:
Да, само там пазарувам, включително и пастет в първия ден на купона. Минават без проблем. Иначе в първата им работна седмица имах купон за рожден ден, който не се отчиташе и на информация ми върнаха разликата.

Намалението се вижда чак при плащането. Сигурно затова колежката ти се е заблудила, че купонът не хваща.

Таня67, мерси, че сподели. Може инцидентно нещо да им се бъгва системата.

Ами на каса с касиер е минала и не е излязло намалението. После служителката на информация пак е опитвала и  купонът не се е отчел. Купонът си е бил активиран и на място са го гледали.

Много странно наистина, но както казах миналия път лично аз и куп други хора на информация имахме същия казус.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 07:05 от alllllimei

# 114
  • София
Хубаво, че не ми се е случило! Обикновено минавам с няколко купона и гледам да е на каса на самообслужване. Simple Smile

# 115
Случвало ми се и на мен да не ми се отчете купон за 1 ст. Два-три пъти пробвахме със служителка на каса на самообслужване и накрая си платих редовната цена и на Информация ми върнаха разликата. Там стана веднага и се отчете купонът. Други хора (при това с огромна пълна количка и сметка над 200 лв) също съм виждала на Информация с неотчетени купони- сторнираха им всичко и после маркираха пак и после им се отчетоха купоните.🙂
Пастет трети пореден ден нямаше, Knoppers няма и едва ли в следващите два дни ще има. Пак им писах, даже и снимки пратих.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 23:46 от dolce miele

# 116
Долче, а къде стои този Кнопърс?
Че аз от чисто любопитство исках да взема, доскоро дори не бях чувала за него. Blush
Там където издирвах двойния Кит Кат - вече е наличен!, имаше Кнопърс, но друг грамаж и въобще други видове.

# 117
Дева, при вафлите стои Knoppers.

На касите имаше някакъв друг вид Knoppers, но не този от купона.
При нас с Кит-кат е трагедия- все още си стоят единичните опаковки, а на етикета с цената пише Дуо...😂

# 118
Купони от днес подарявам за сладолед.

# 119
  • оттам, откъдето започва България
Днес не отчита отстъпка на сладоледите, а само 5 бяха в хладилната витрина

Общи условия

Активация на акаунт