КАУФЛАНД - тема 72

• 70 913
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
  • София
тези купони за мен се обезсмислят, когато вечно ги няма нещата, няма да ме привлекът да ходя по често в магазина им, там пазарувам веднъж на месец и май изобщо ще спра, доста черни точки трупат, вечно груб персонал, грешни етикети, магазина винаги разхвърлян, касите на самообслужване пък все има по 2-3 блокирани и няма кои да ги оправи

# 121
  • София
Днес не отчита отстъпка на сладоледите, а само 5 бяха в хладилната витрина
Пак ли в Халите?

# 122
Май проблема им е централен. Нас ни предупредиха още на касите, че имат технически проблем с този купон и не минавал засега на 1ст, да сме минели по-късно през деня.

# 123
Ами и аз подарявам 3 пастета и 3 вафли. То в общи линии при нас няма нищо от тази игра (или пускат по 2 бр и до там)

В Кауфландите, в които аз ходя, никога няма от това, което е намалено с Кауфланд карта. Затова и хич не се и опитвам.

# 124
Сладоледите и при нас не се отчитаха с купона. Имаше, но излизат на редовна цена.
Добре, че служителката информираше клиентите от селфчек касите, та ги връщахме.
Голяма излагация с тези изненади.
Knoppers нямаше, пак.

# 125
  • София
Дали оправиха техническия проблем? Някой взе ли си сладоледите от 1 ст? Чудя се дали да ходя... Simple Smile

Ако някой не смята да използва купоните за малките вафлички или сладолед, насреща съм. Simple Smile Стига да ги има при нас, разбира се. Simple Smile

# 126
Здравейте нямам път към Кауфланд, не знам какво има от купоните награда, но аз ги подарявам моите сладолед ,вафли , и вафли Кноперс подарени

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:30 от resi

# 127
  • София
И аз подарявам сладолед, Ная и Кнопърс. - подарени

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:29 от milasara

# 128
Пробвах ръчните скенери, но не съм очарована. Първият път на един продукт изписа "грешен код" и просто блокира. Каквото и да правих и по екрана и с натискане на копчето така си и остана и го върнах без да съм го ползвала.

Вторият път беше окей, служителка ми показа как да го сканирам на касите. Обаче се замислих, като не се вадят продуктите как ще разберат дали всичко от количката е маркирано или има пропуск  - дали злонамерено, дали от невнимание, дали от неволна грешка.

Та на третия път разбрах и се оказа вярно предположението ми, че е редно да правят някаква проверка, която освен, че не е приятна би ме забавила почти колкото да си маркирам продуктите на самата каса. Добре, че бях с малко неща.
Скрит текст:
Напомниха ми на онази глупост дето я имаше преди години в магазин Метро, дето след касите чичко от охраната привикваше на случаен принцип и ровеше по количките на хората, сравнявайки с фактурата, за да проверява дали касиерката е маркирала всичко.
Ами много тъпо ми е това и обезмисля идеята за пестене на време. Не бих ползвала отново, така и така още докато пазарувам си смятам. Иначе самите машинки са готини и си е забавна заигравка, но нещо не са го доизмислили.

# 129
Работят ли кодовете днес и има ли някакви наличности?

# 130
До днес ли бяха изненадите?

# 131
Вчера беше последната.

# 132
Последната и тя не сработва още, някой има ли инфо дали е отстранен техническия проблем. Утре ще му изтече срока на купона.

# 133
Последната и тя не сработва още, някой има ли инфо дали е отстранен техническия проблем. Утре ще му изтече срока на купона.
Е, като изтече срока на купона, ще отстранят технически проблем ...Joy

# 134
Много се раздадоха и решиха накрая да се стиснат под предлог "технически проблем"

Общи условия

Активация на акаунт