КАУФЛАНД - тема 72

• 70 938
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
Последната и тя не сработва още, някой има ли инфо дали е отстранен техническия проблем. Утре ще му изтече срока на купона.

Не.
Сега пак бяхме в магазина.
Не минава купона.
На информация девойката само като ме видя със сладоледа в ръката й стана лошо. Joy Явно всички връщат после..

# 136
А някой звъня ли на националния телефон да кажат нещо по въпроса.

# 137
Долче им писа. Да каже има ли отговор.
Аз вече нямам нерви да си губя времето с тях.

# 138
Нямам отговор от тях още, Дева. Любопитно ми е какво ли ще кажат. Голяма излагация с тези "изненади" за деня.😅
При нас сладоледът от последния купон изобщо го нямаше (не че съм го очаквала😉), за сметка на това отново е щедро заредено с други видове сладоледи...И Knoppers няма.😂 А днес даже ми се появяваше съобщение да си отворя изненадата за деня и "Упс, нещо се обърка".😆
Ходих за чаршафи с ластик- в брошурата нали има уж два вида чаршафи с ластик (едните само чаршафи с ластик, другите от жарсе). Та при нас само от вторите имаше. Озадачава ме защо пише, че са за топ матраци до 10 см височина.🤔🤔 Дано да е някаква грешка! Имам иначе потенциал за матрака, взех малко по-голям размер чаршафи, но ще видим...
Нямаше никакви яйца- десетина празни кашона във витрините с една кутия, пълна предимно със счупени яйца. Явно е имало бой за яйца, както и недобро зареждане🤪 (на палети въобще нямаше изкарани яйца, както има друг път).

И масичка/поднос за легло нямаше, исках да ги погледна...

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 19:03 от dolce miele

# 139
  • София
И при нас нямаше сладолед. Да не би да са го скрили, защото купонът не минава? Simple Smile

Мислех си, че вчера проблемът е бил изобщо с приложението. Днес си работеше и другите купони се отчитаха. Хубаво, че нямаше сладолед. Иначе щях да се ядосвам на касите. Simple Smile Пишете, ако проработи! Все пак и утре е валиден. Може да заредят. Предишният сладолед за 1 ст. при нас беше свършил и заредиха в последния ден.

# 140
  • Mostly in my mind
снощи, към 20 часа ходих. имаше заредени вафли Ная и взех 3 пакета. Отчете ги.

# 141
Не, че ще ви изненадам... такова беше положението с купонните награди вчера, днес сутринта и ранният следобед в два от филиалите....на мястото на сладоледа нямаше нито цена , нито " място"- такъв продукт не съществува...
Скрит текст:

# 142
  • shumen
Аз ходих и взех олекотена завивка.

# 143
Никой ли не им звънна на националния телефон? Преди малко им се обадих, казаха ми, че от вчера има качен автоматично отново същия купон, но с крайна дата 21 (от 19.08-21.08) и с този нямало да има бъг. То хубаво, но в профила си не го виждах купона, от централата ми го активираха и когато си рестартирах приложението (излезнах и пак се логнах) ми се показа купона.

# 144
  • оттам, откъдето започва България
Принципно купонът за сладолед не беше ли до днес включително? Thinking
Щото моят е изчезнал. Worried Не че имаше сладолед в Кауфланд.

# 145
  • София
Никой ли не им звънна на националния телефон? Преди малко им се обадих, казаха ми, че от вчера има качен автоматично отново същия купон, но с крайна дата 21 (от 19.08-21.08) и с този нямало да има бъг. То хубаво, но в профила си не го виждах купона, от централата ми го активираха и когато си рестартирах приложението (излезнах и пак се логнах) ми се показа купона.
Моят купон е изчезнал. Влизах, излизах от приложението, рестартирах телефон, но нов не се появява.

Ранобудна, да, до днес трябваше да е. И аз се учудих, че го няма.

# 146
Аз продължавам да трупам точки и те продължават да ми изгарят, защото няма нищо смислено, което да се вземе с тях. Ако пък има, то го няма в наличност в магазина.
Така че се надявам да пуснат някакви игри, чието участие да се активира с точки.

# 147
Къде им пишете в приложението? На контакти излиза само мейл за отзиви за приложението-там ли? И при мен го няма купона за сладолед, не че го има някъде...

# 148
Както ви писах по-рано ръчно ми го добавиха купона от националния телефон, ама какъв беше смисъла като сладолед нямаше в магазина Simple Smile)) Не мога повече с тия техните номера.

# 149
И моя купон изчезна за сладоледа, но пък имам 2 нови “специално за теб” - паста за зъби и някакви душ гелове, но са скъпи, няма да ползвам купоните..

Общи условия

Активация на акаунт