КАУФЛАНД - тема 72

• 71 020
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
Само на мен ли почват да дразнят Стоичков и Дара !?!?!?!?

# 526
  • Fairbanks, Alaska
Брошурата я качват в петък в приложението и в сайта, а пък Лена е така добра да ни я пуска в събота в 00:00 ч в темата.
Винаги ми е било интересно как успява точно в 0 часа да я пусне. Ако може да сподели каква е тайната, че и аз да я прилагам за предаванията по телевизията, които следя. Не едно и две съм пропуснал заради едно леко разсейване. А при нея по два месеца точно в 0 часа.

# 527
  • София
Линка с брошурата не се отваря.

# 528
  • София

При мен нямаше проблем

# 529
Новата брошура може да се разгледа в сайта на Кауфланд.

# 530
Заповядайте🙂
Брошурата я качват в петък в приложението и в сайта, а пък Лена е така добра да ни я пуска в събота в 00:00 ч в темата.
Винаги ми е било интересно как успява точно в 0 часа да я пусне. Ако може да сподели каква е тайната, че и аз да я прилагам за предаванията по телевизията, които следя. Не едно и две съм пропуснал заради едно леко разсейване. А при нея по два месеца точно в 0 часа.
[/size][/b][/color][/url] Няма тайна. Както Вие пишете и публикувате мнения е,аз просто добавям линк. Петък стоя до доста късно по принцип и публикувам и разглеждам след 00:00 часа. За записването на предавания по телевизията може да питате в темите за реалити предаванията(Фермата например) имаше там потребителка,която записваше и публикуваше епизодите(не съм влизала от доста време и  незнам дали още го прави)

# 531
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, имам проблем със списъка за пазаруване и в сайта и в приложението - не се отваря. Това много ме затруднява, тъй като основно мъжът ми пазарува по мой списък. Пробвани са други браузъри и устройства. Това е вече месец. При вас как е? /сайтът ми е по-необходим, приложението зацепва понякога/

Ориз Балдо на Крина ползвам напоследък и много ми харесва.
Оффтопик е, но откак открих ориза Клевър на Била, за друг не помислям. Страхотен е, няма крини-мрини. Редовна цена 1.89 лв., а миналата седмица се запасих с него на 0.99 лв.

# 532
При мен няма проблем със списъците и в сайта, и в приложението.

# 533
  • оттам, откъдето започва България
Моля, ако някой има купон за рожден ден, да ми изпрати кодовете и видовете бонбони.

Редактирам: Получих видове и кодове на бонбони. Simple Smile Благодаря!!!

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:14 от Ранобудна

# 534
  • София
Някакви впечатления от уреда им за млечна пяна и блендера? Имам блендер, който обаче ако са по-малко съставките, нищо не прави.

# 535
Моля, ако някой има купон за рожден ден, да ми изпрати кодовете и видовете бонбони.
Пиша на лично.

# 536
  • Пловдив
От днес касите са с нов софтуер и улеснява нас клиентите.Вече няма да се чудим това с карта ли е не е ли с карта,на артикулите с карта отпред се появява синя икона ,която показва че дадения артикул е с карта,накрая казва и колко пари ще спестим ако сканиране кауфланд картата.И малко по различно е менюто.

# 537
  • Русе
Кои каси? Сутринта минах на каса на самообслужване, не забелязах такова нещо.

# 538
  • Пловдив
Кои каси? Сутринта минах на каса на самообслужване, не забелязах такова нещо.
Софтуера е сменен на всички каси, говоря за Пловдив,възможно е да е поетапно за другите градове.

# 539
Аз първо сканирам картата и не съм разбрала за новостите.
Заредих кучетата с мокри кърпи, 2 за 1. Blush
Моите фъстъци били намалени, чак вкъщи видях. Пак ще ходя.

Общи условия

Активация на акаунт