КАУФЛАНД - тема 72

• 69 186
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
При нас стоят на последния ред с безалкохолни напитки преди хладилните витрини. Знам, че вкусовете ни са различни, но аз си взех от тази с цинк и не я препоръчвам.

# 661

Тези шоколади заредени ли са, че не намерих?

# 662
Подарявам такъв купон

# 663
  • София
за мен моля, ако е свободен

# 664
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Този вид за първи път го виждам. Други години бил ли е наличен?

# 665
При нас стоят на последния ред с безалкохолни напитки преди хладилните витрини. Знам, че вкусовете ни са различни, но аз си взех от тази с цинк и не я препоръчвам.
Аз взех с магнезий и също не я препоръчвам.
Беше с изключително натрапчив химически вкус.
Ама нали за 1ст., та се подлъгах да взема, че иначе на вид добре изглеждат, ама само толкова.

# 666
На нас три различни пазара и карти ни се падна все сапун Диана за 1лв.. явно много са на зор да го пробутат. Иначе днес нямаше нито червени картофи,нито боб Крина 2+1,нито жълт боб от купоните... Все като да няма нещо и то от главните продукти,аман Grinning

# 667

Да, аз видях при нас тези дни. На стелаж между чипсовете и шоколадите мисля, че бяха. Мисля, че имаше и някъде другаде в магазина, но не се сещам къде, може би около касите някъде. Поне три вида шоколади имаше.
За покупка над каква стойност се върти колелото?🤔

# 668
# 669
На нас три различни пазара и карти ни се падна все сапун Диана за 1лв.. явно много са на зор да го пробутат.
А при нас дори е на разпродажба този сапун, на 1.29 лв. е без карта, без нищо. Чудя се има ли начин да им върна купона - като ще се подиграваме, поне да е взаимно Simple Smile )))

# 670
Подарявам...
+сапун Диана Grinning
и

# 671
  • в мечтите си
Козето сирене на "Маклер" е отвратително , а считам,че съм от хората, които обичат странни вкусове. Свръх солено и смърдящо.Не бих повторила,дори и да е без пари.

# 672
При мен беше меко и направо се мажеше по ножа.
Минало е покрай козето сирене.

# 673
И на мен сапун ми се падна.
От водите взех с витамин С, не съм я отворила.

# 674
Новата брошура☑️

Коледни предложения(до 24.12)

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 11:55 от lenak

Общи условия

Активация на акаунт