КАУФЛАНД - тема 72

• 69 155
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
Аз точно вчера писах, че в румънския Л. имаше дубайски шоколад по 10 лв, а сега и в нашия Кауфланд има по брошура Joy

# 676
Аз точно вчера писах, че в румънския Л. имаше дубайски шоколад по 10 лв, а сега и в нашия Кауфланд има по брошура Joy

И е по-евтин. Simple Smile

# 677
Има ли при вас Моцарт на К класик?
Че вчера търсих и нямаше при нас.

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Последно юни месец взех 2 кутии, които бяха налични и оттогава не съм виждала. Последно търсих в края на октомври и естествено нямаше, та заредих с други видове бонбони.

# 679
  • Pazardjik
Подарявам

Подарен

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:09 от roza7111

# 680
  • Пловдив
Няма има само от другите бонбони Моцарт.

# 681
  • София
в Магазин Кауфланд "Надежда" на адрес улица "Хан Кубрат" в София
никога не съм виждала бонбони "Моцарт"-марка К-класик.
Искахме да вземем с купона за рожденния ден, но нямаше и така от почти 2 години.
Или аз не знам къде го слагат, но го няма при бонбоните.
Имам купон минус 5 лв, ако  се пазарува за над 100 лв. Ако някой го иска.

# 682
Подарявам:
Скрит текст:

# 683
Витаминната вода с вит. С има приятен вкус.

# 684
  • София
Еха, в Централни Хали имало сцена!

Някой опитвал ли е Дубайския шоколад? Заслужава ли да се купи?

# 685
Какъв е този шоколад?

# 686
Витаминната вода с вит. С има приятен вкус.
Браво, значи поне една е хубава. Sweat Smile

Бонбони Моцарт на два различни РД от семейството ни нямаше и не можах да ги взема с купона. В няколко филиала проверявах и тц, към момента не знам как е.

# 687
Какъв е този шоколад?
Вчера и аз питах, но в лидълската тема.😂 Шоколад, май млечен, с пълнеж от шамфъстък и кадаиф.🙂
И аз това си помислих, като видях брошурата.😂
Последно юни месец взех 2 кутии, които бяха налични и оттогава не съм виждала. Последно търсих в края на октомври и естествено нямаше, та заредих с други видове бонбони.
И аз последно взех Моцарт юни месец с купона ми за рд. Септември пак ги търсих заради друг купон за рд и нямаше. Всъщност, доста "беден" беше асортиментът от бонбони К-класик...🙄 А пък бонбоните бъбречета бяха побелели и вдлъбнати, с леко изпарен, съответно сгъстен, пълнеж.

# 688
Привет-може ли мнение за епилатора нс Ровента,който е с точки.По -скоро за осветяването на зоната за епилация,върши ли наистина работа и как осветява.За друго не питам ,защото от години съм с Ровента и съм много доволна,и текущия ми е такъв,но без осветяване и се чудя дали нистина свети и е удобно както си представям,за да го взема,нищо,че моя си работи.

# 689
В купоните имам Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3 за 419,99 лв и 15 точки.
Имате ли наблюдения върху тази прахосмукачка? Цената как ви се струва?

Общи условия

Активация на акаунт