Ясновидци - тема 46

• 67 305
  • 779
  •   4
Отговори
# 750
  • плевен
Фатме от Несебър приема ли на място? Някой ходил ли е присъствено при нея? Благодаря!

Аз съм ходила лично , бях на почивка в Несебър и ме прие лично .

# 751
Мен ме интересува тази Фатме така ли изглежда както е на снимката си във Вайбър?

# 752
Без да съм ходила при нея знам, че не е тя на снимката.

# 753
Скрит текст:
Скоро ми гледаха на обикновени карти и чакам резултати.

Пусто любопитство ще ме побърка . И аз се допитах до тази жена с обикновените карти . Първо ми обърна доста внимание,  доста дълго продължи разговора ни , а не да отговори с по 1 -2 думи на въпросите ми . За минало и настояще мога да кажа , че е толкова точна , без да задава въпроси , без да подпитва,  скоро толкова интересна консултация не съм имала . За бъдеще ще видим , имам разни срокове , но има време до тогава , а и мен по скоро ме интересуваме моментната ситуация.

Коя е тази жена? От постовете не става ясно.

Аз бях публикувала пост, че ми е гледала, но без да пиша коя е, защото често тук виждам, че се приема като конспирация, ако напишеш име на някой, който е познал, като реклама 😃.
Скрит текст:
А ми се ще и други да я пробват, за да си сверя аз нещата за себе си и моята консултация с нея.
Тази жена, която е пуснала коментара ми иска на лично координатите и ѝ ги дадох. Ако искате, на лично ми пишете, за да ви дам контакт.
Приема се за реклама от новорегистрирани профили, чиято първа публикация е да кажат колко са доволни от някого. При някои наглостта е прекомерна дори.

# 754
Ема мен ме интересува да кажат тези, които са ходили? Може да е поддържана и млада жена... това би обяснило донякъде защо не гледа на тези, които не харесва, несериозна е и не спазва уговорката, които дава

# 755
Мен ме интересува тази Фатме така ли изглежда както е на снимката си във Вайбър?
не е тя ,това я дъщеря  ,я племенничка.

# 756
[/quote
Не е тя, тя е възрастна жена.

# 757
На мен ми изглежда като снимка, свалена от интернет.

# 758
Нито дъщеря, нито племенничка е. Възрастна е . Виждала съм я на видео обаждане и постоянно и гледам лайфовете във фейса. Просто обича да си прави колажи и фотошопи, които играе с приложения. 
е

# 759
Нито дъщеря, нито племенничка е. Възрастна е . Виждала съм я на видео обаждане и постоянно и гледам лайфовете във фейса. Просто обича да си прави колажи и фотошопи, които играе с приложения.  
е
не е тя ,това я дъщеря  ,я племенничка.
Къде може да се видят лайфовете?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 00:07 от mimsi3

# 760
Днес писах на Фатме кога ще е удобно да се чуем . Каза 18 ч. Звънях 2 пъти не вдигна , писах да се разберем за друг час , не ми отговори…
Направих консултация с жената с игрални карти. Много точна . Писах й , веднага ми отговори , даде ми час и в точния час сама звънна. Описа ситуацията за близко минало и настояще много точно както и замесените хора. Надявам се да е познала и развръзката. Ще дам отзив по-нататък.

# 761
Нали на жената с картите писахте на Facebook? , Защото и аз и писах, но все още чакам отговор от нея. Може на лични да ми пишете. Благодаря предварително!
Днес писах на Фатме кога ще е удобно да се чуем . Каза 18 ч. Звънях 2 пъти не вдигна , писах да се разберем за друг час , не ми отговори…
Направих консултация с жената с игрални карти. Много точна . Писах й , веднага ми отговори , даде ми час и в точния час сама звънна. Описа ситуацията за близко минало и настояще много точно както и замесените хора. Надявам се да е познала и развръзката. Ще дам отзив по-нататък.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:45 от Nelyyy

# 762
Да, в месинджър й писах.

# 763
Днес разговарях с жената от фейсбук и много ми позна! Всичко без да й казвам нищо.
Много е готина и отговори на всичките ми въпроси .С такава жена трябваше да се свържа още преди няколко месеца а не да се лутам и мъча.

# 764
Днес разговарях с жената от фейсбук и много ми позна! Всичко без да й казвам нищо.
Много е готина и отговори на всичките ми въпроси .С такава жена трябваше да се свържа още преди няколко месеца а не да се лутам и мъча.
Пишете коя е? Име?

Общи условия

Активация на акаунт