От сутринта - изпихме си кафето с Ромео, закарах голямата внучка на репетиция в училището. Стягат се за откриването на учебната година. Напазарувах. Ще спретна един винен кебап, да посрещна зетко. Идването му трябваше да е изненада, но другата баба споделила с Кати, че татко им ще дойде. Сега само малкото чаве не знае. поне то да се изненада.

ПИПИ, не се и пробвам да се състезавам с теб по брой сервизи и покривки.
Ти си недостижима и ненадмината!КЛЕЧИЦЕ, и на мен ми хареса финала на твоя пост. Не виждам причини, които биха могли да ни разделят. Не написах нищо за приятелството ми с вас, но знам, че когато и за каквото имам необходимост, мога да разчитам. Ще откликнете. Убедена съм!
ТЕТКЕ, много хубаво е кафето от тази чашка.
Сантиментално. Сладко де е на всички ни!ЯНЕ, аз мисля да наслагам излишните сервизчета в торбички и да ги закача на кофите. Може пък на някого да му харесат.
НИНКА, денят ми започна с твоето кафе и напомнянето на датата - 13. петък, Любима ми е тази комбинация. Родена съм на 13.07. и денят е бил петък. Кое от кое по-шантаво, но не ми липсва късмет! Пу, да не чуе Дяволът.
Тези мацки, дето не пишат, ми липсват. ЯЖКЕ, чу ли? Моме, я се Яви да си посборуемо. Куде се сЪкри? Намерих ти книжката Предания и легенди за Брезнишко. При следваща среща, ще ти я донеса.
Отивам да опразвам големия скрин. Малката внучка ще ми помага.
На всички вас - спорен ден. Гушкам ви отзад напред. ЯНЕ, обърнах реда само заради теб!
Само как звучи - отзад напред.
На такъв коментар БОРЯНА може да реагира и да ни разсмее.