Фло, да довърша темата за самолетите. Знаеш ли моят син как ме успокоява като се притеснявам. Спокойно, шанса да катастрофираш на път за летището е много по-голям от шанса да се случи нещо в небето. Малко черен хумор, но като се замислиш е истина.
Айша, съгласна съм с теб за гардеробите. Това ми е проблема тук на село. Когато обзавеждахме, го правехме като вила, която ще се ползва целогодишно и съответно имаме два малки гардероба в нашата спалня. Сега обаче като сме тук постоянно се оказват съвсем недостатъчни и отдавна замислям смяна на мебели, но това изисква организация. Като махнем старите неща, които още стават трябва някъде да се занесат или и аз не знам, после е хубаво да се направи и една освежаваща боя на стените и накрая да се сглобят нови мебели, които вече въобще не са евтини. Идеята ми зрее все още в главата, но сега кък всички проблеми не е на дневен ред.
А относно флайрадара, не съм сигурна,, че повече ще следя полет там. Когато евакуираха сина ми от Тел Авив заради подвеждащата информация на флайрадара замалко не "хвърлих топа".
Сега си допивам кафето и се стягам да си довърша работата, че тази вечер съм на едно прекрасно изживяване - на концерта на Андреа Бочели. Къщата ми е на вили и могили, но ще почака този път.
Ще разказвам после.

Щерката е на обучение. Няма как да отсъства. Гаджето два дни се бори с монтажа на захранващия кабел на новата печка в апартамента на "съседите" и се нерви, защото всяко ново нещо го правят все по-сложно и по-сложно. Та не за пръв път прави такова нещо. Важното е, че го направи!