А ние не знаем дали нашият ученик ще го приемат пак в общежитието, защото е на друго училище. Искат нещо в плик. Навсякъде е страшна к.....п....я.
И аз подрекох на сина за кредит и закупуване на жилище, но май не искат да го направят. А трябваше преди няколко години, вместо да хвърлят много пари за вила наблизо до града.
Бо_ряна, не се стресирай толкова. И моята е голяма лигла. Тя е с 1 г. по-голяма и си мисля, че скоро ще я затресе пубертетът. По цял ден е на таблета. Не е прочела и една буква това лято, нито пък е направила листовете за домашна, които им даде учителката за лятото. Изобщо не я карам да го прави. Като дойде яйцето до гъза, ще ги напише. Баща ѝ купил електрическа тротинетка. И защо?! От глезене. На тати момиченцето! Ако съм аз, ще види тротинетка, някой друг път. Преди много се ядосвах с яденето им. Сега , когато поискат и каквото поискат.

...
Казах му, че повече няма да му досаждам и да се чувства свободен. Явно не е очаквал подобна реакция от моя страна, Започна да се осуква - ама чакай, ама не си ме разбрала, дай да видим. Получих подкрепа от моя Ромео и ги изпратихме по живо, по здраво. Едната стая вече е мината една ръка. Другата трябва да се мине от пода на височина 1.30. С нея се захващам аз. Я пък да видя толкова ли е трудно.
Мога да го правя и седейки. По-късно ще докладвам!