"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 19 236
  • 490
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Някой, който е правил кръвен в Кандиларов - след колко време ви излязоха резултатите? Пуснах го сутринта в 9:10-15ч. лаборантката каза следобяд. :/
Може да проверите резултатите в 18:00ч.,тогава ще са готови

# 31
Здравей, преди 8 дни имах положителен тест.
Преди 4 дни получих кафяво кървене и все още го има.
Възможно ли е да е иплатационно кървене, след положителен тест?
4 дена не са малко за кърване , отидете на преглед , ако е еднократно добре ама 4 дни

# 32
Здравейте, мили момичета, след ЗЕТ съм, 5 ти ден, знам че е рано, но нетърпението е разбираемо, моля за мнение, понеже не ми се е случвало да видя такава черта…

# 33
Този тест е невалиден. Ако правилно разбирам, 5 дни след ЗЕТ е все едно 10 дни след овулация, нали така?

# 34
Този тест е невалиден. Ако правилно разбирам, 5 дни след ЗЕТ е все едно 10 дни след овулация, нали така?
Намерих в стара тема, подобен тест, затова ми беше интересно на някоя дали се е появявала подобна черта .
Иначе относно ОВУ, не сме следяли, на естрофем съм.

# 35
SGNikolova,теста от скрийншота е за след закъснение и е също невалиден.
// черта трябва да е като контролната,а не обърната като минусче.

# 36
Е, то няма какво да се следи овулацията, нали е с ин витро? И трансферът е на ембрион на 5 дни, или нещо неправилно съм разбрала?

# 37
Ако е на естествен цикъл се следи ОВУ, благодаря за отг.момичета ❤, ще си изчакам датата за ЧХГ 🌸 , защото се напрегнах много с този тест.

# 38
Привет, момичета, след 10 дни закъснение от МЦ и два положителни теста, се налага да отида на гинеколог и търся препоръка за добър професионалист за град София. Предпочитам да е жена. Ще се радвам да чуя вашите предложения. Благодаря предварително! 🌸

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 15:33 от Pippi03

# 39
Привет, момичета, след 10 дни закъснение от МЦ и два положителни теста, се налага да отида на гинеолог и търся препоръка за добър професионалист за град София. Предпочитам да е жена. Ще се радвам да чуя вашите предложения. Благодаря предварително! 🌸
.    Аз отидох на 4ти ден от зкъснението и се видя плоден сак.бих Ви препоръчала доктор Богословова.Успех!🌸🤗

# 40
Привет, момичета, след 10 дни закъснение от МЦ и два положителни теста, се налага да отида на гинеолог и търся препоръка за добър професионалист за град София. Предпочитам да е жена. Ще се радвам да чуя вашите предложения. Благодаря предварително! 🌸
.    Аз отидох на 4ти ден от зкъснението и се видя плоден сак.бих Ви препоръчала доктор Богословова.Успех!🌸🤗

Благодаря Ви! 🤗

# 41
Тази тема е за всички, които имат съмнения, че може да са забременели.
Здравей те извинявам се ако не съм на правилната тема искам само да попитам  защото правим опити за бебе цикъла ми започва на 04 към 23:00 вечерта срещу 05  та може ли някой да ми каже кой ден да посоча в календара като първи ден от цикала 4 или 5  Благодаря предварително и се извинявам ако не съм в правилната те

Моля, ограничавайте се само до задаването на конкретни въпроси.

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация.
Уринарен тест – най-рано 12 дни след ДОКАЗАНА овулация или на първият ден от закъснението.

Във въпроса си не пропускайте следната информация:
1) Дата на последната менструация и продължителност на месечния цикъл (от първи ден на менструацията до първия ден следващата менструация; за първи ден се счита денят с истинско кървене, а не само зацапване);
2) Метод на засичане на овулацията, ако има такъв;
3) Ден/дни с непротектиран полов акт (дни със съмнение за евентуално зачеване);
4) Лекарства, които биха имали някакво значение (прогестеронови препарати, противозачатъчни, Клостилбегит, Кломифен и др.)
5) Правени ли са хормонални изследвания и има ли отклонения при тях
Така ще бъдем максимално полезни.

Моля задавайте въпросите си тук, за да не се създават нови теми с еднакво или подобно съдържание.

Стара тема - https://bg-mam.ma/t/1657564

# 42
Бих казала 5ти.

# 43
Няма значение,че ти е дошъл на 4-ти в 23:00,цъкаш си го тогава,ако е след 00:00 ти е на 5-ти.

# 44
Аг ми е казвал, че ако дойде следобед и още не е обилно, се брои от следващия ден. Тоест 5ти в твоя случай.

Общи условия

Активация на акаунт