"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 348
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Бременна сте

# 76
Момичета , аз съм момичето със зацапването, вече 4 -6 ден закъснение, с точност не мога да кажа, нередовен ми е цикъла. Чхг - 133, май е ниско ....кога да повторя ?

# 77

Силно се надявам да сте права ! Благодаря Simple Smile

# 78

Това са резултатите при 4-6 дневно закъснение. Май няма да я има тази бременност? Привърженик съм на това,че природата си знае работата ,но все пак какво мислите?

# 79
Според мен прогестерона е нисък, но не пречи да се повтори теста след 48ч.

Това са резултатите при 4-6 дневно закъснение. Май няма да я има тази бременност? Привърженик съм на това,че природата си знае работата ,но все пак какво мислите?

# 80

Много е рано да се каже, овулацията знае ли се кога е била?

# 81
Идея си нямам, с нередовния цикъл съм (между 29-34 дена ми идва) . Последен цикъл на 16.07. Само предполагам ,че е била между 1-3.08.

# 82
Прогестеронът е много нисък. Трябва допълнителен прием и консултация с лекар.

# 83
Да пусна ли още едно чхг? Какво мислите?

# 84
По принцип ЧХГ се пуска през 48ч , за да видиш как върви. Но пък има калкулатор, който изчислява на колко часа се удвоява.

# 85
Здравейте,
Възможно ли е 15 дена след доказана овулация тестовете за бременност да са отрицателни, а бременност да има ?

# 86
Доказана как, с лентички? Те не доказват овулацията, положителни са преди нея, но не я доказват.

Иначе ако наистина е доказана овулацията, е много малко вероятно тестовете да са отрицателни 15 дни след нея освен ако тестовете не са дефектни нещо. Но толкова дни след овулацията вече трябва да идва цикълът.

# 87
Здравейте момичета, след 2 дни закъснение днес направих тест и виждам една много бледа черта .. какво мислите?
според мен е положителен но за всеки случай можеж да повториш теста за да си по сигурна да не би да е испарителна успех

# 88
Здравейте! Дали съм за тук? За първи път пиша... Закъснява ми и реших да си направя тест... Предполагам, че съм го прекапала много...

# 89
Според мен този тест не е валиден

Общи условия

Активация на акаунт