Модни консултации - 77

• 73 808
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
На тези бордюри колан би им дошъл в повече според мен. Виждам го само като лека наметка с потниче и широки - панталон, пола или къси панталонки. Материята е мека и би паснала само на подобни материи от лен, памук или дънки с широки крачоли.
Съгласна!

^^^ много сладко и ваканционно!

На мен пък талията ми е много важна в едно облекло, не ми стои красиво нагоре прав силует без талия.
Това дали трябва да има "талия" силуетът си зависи и от структурата на тялото отдолу, и от кройката на дрехата, и от гонената линия. Има жени на които талия опасана с коланче им разваля визията повече, отколкото им помага.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:06 от Agent Provocateur

# 61
  • София
Според мен преправянията не са успешни.

И според мен. Направо го хвърляй

# 62
Според мен пък си е супер сакото, изобщо не го изхвърляй. Точно за дънки си е, лежерно и ежедневно, както е съчетано на продуктовите си снимки, които бяха показани по-назад. На твоето му трябва само едно здраво гладене, да махнеш брошката, да оправиш ръкавите и да го съчетаеш правилно в цветово отношение, ето какво имам в предвид:
1. Остави го като акцент:

2. Или го съчетай със сходни цветове:

3. А ако ще контрастира, да контрастира силно. На снимката долу примерът е с черно, в твоя случай контрастът да е с цвета на бродерията.

# 63
Рошличка, според мен можеш да носиш сакото с къси бели/сини панталонки и бял/син топ

или с дънкова права пола /по добре къса, на теб късо ще застане много добре/

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 02:06 от Sweta

# 64
Благодаря за отговорите, мненията и идеите.

# 65
Сакото с ресни е било ок, без тях ми прилича на раб.облекло за болница

# 66
Авторката прочете всички възможни гледни точки и варианти и май е още по-объркана и отпреди. Grinning
Това само показва как всеки има различен стил, също и че на всеки отиват различни неща, според неговата си физика и структура.
Рошличка, ще е интересно да покажете как сте решили да го носите накрая.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 22:25 от Анонимен

# 67
Момичета, моля за идеи с какво да съчетая копринена ризка, много нежна, която е в цвят между лилаво и синьо, много светло лилаво ми изглежда наживо, а на снимка излиза светло синьо. Нещо много ме затруднява с какъв панталон като цвят и материя и обувки да я комбинирам

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 00:19 от _Angie_

# 68
Един от любимите ми цветове, бих съчетала с бяло- ярко, млечно, мръсно като нюанси, пясъчно, беж, камел, кафяво, сиво в повечето нюанси, светъл деним.

# 69
  • София/Севлиево
Рокля в цвят керемидено оранжево/кафяво(не мога да го определя) освен с черно,бяло,тъмносиньо с какво бихте съчетали?

# 70
Рокля в цвят керемидено оранжево/кафяво(не мога да го определя) освен с черно,бяло,тъмносиньо с какво бихте съчетали?
Имам панталон с подобен цвят в него. Ето и другите му цветове - жълто, червено, петролено (teal):

# 71
С тюркоаз, петрол, горчица, тъмнозелено, получава се интересен контраст.

# 72
  • Street of Dreams
Не си отива нито с черно, нито с бяло.

# 73
Циклама

Но добре е все пак да го видим този цвят, че и с цветовете както с ароматите - моите сини ММ ги нарича "зелени"...
Подобно ли е кафявото?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:46 от Agent Provocateur

# 74
  • в Кошера

В случай, че цветът е керемидено (brick), стои добре със светло към средно сиво, каменно синьо, нюд, прасковено,  тревисто зелено, тийл.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт