Колко често се чувате с майка си?

• 8 094
  • 113
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С майка ми и със свекърва ми се чувам по веднъж на 1-2 дни. По същия начин и с дъщерите ми, които живеят далеч.
Само дето ние сме в хубави отношения и живеем далеч едни от други.
С майка ми и свекърва ми през лятото сме в един град и тогава почти не се налага да се чуваме, защото се срещаме из града (в магазина или при вечерната разходка) и даже сядаме да пием заедно по нещо през 2-3 дни.

# 16
Ред за горе няма. Та стига с плашенето, какво ще стане, някога си.
Освен това, и денонощно да си с близък и обичан човек, не можеш да запълниш липсата предварително.

Съгласна съм

# 17
  • София
Всеки ден си пишем поне през половината ден в Messenger, предимно клюки и коя какво си е купила.
Ако е спешно, си звъним.

# 18
Някога по-рядко. Сега, с майка на близо 85 години и едва движеща се, я проверявам два пъти на ден. Просто няма как иначе, налага го животът.

# 19
  • Sofia
Два до четири пъти на ден. Живее в съседния блок. Сама е от близо 7 години и много й тежи. Общо взето само с мен говори. Преди баща ми да почине, се е случвало да се чуваме по 2-3 пъти седмично.

# 20
Всеки ден или през ден.

# 21
Всеки ден.

# 22
Всеки ден или през ден. С дъщеря ми също така.

# 23
  • София
Ние живеем заедно и въпреки това се чуваме всеки ден.

# 24
С майка ми на няколко дни, може и в седмицата веднъж, но с баща ми всеки ден.

# 25
Всеки ден се чуваме и си пишем или и двете.

# 26
Всеки ден задължително. Искам да знам как са с баща ми, дали са добре, интересувам се как е минал деня им, съответно те мен питат и си говорим всяка вечер, понякога по телефона , понякога с видео.
За мен тези моменти са безценни.
Имали сме понякога спречквания и е имало периоди да не се чуваме примерно седмица, но после ни минава и си подновяваме разговорите.

# 27
  • Пловдив
Когато бях малка все си мислех, че имам най-строгата, взискателна и вечно недоволна от мен майка.
Сега на 40+ си мисля, че съм имала една отговорна, всеотдайна и загрижена за мен и бъдещето ми майка.
Чуваме се всеки ден, дори по няколко пъти. Говорим по около час на ден.
Някои от нещата за които й се приказва мен изобщо не ме вълнуват, но винаги я изслушвам и се интересувам от нея. Така ми е по-спокойно. Не се виждаме всеки ден, но задължително се чуваме.

# 28
Всеки ден, поне 2 пъти, задължително единят път е видео разговор, за да види и поговори с децата.
Има дни, когато се чуваме по 3-4 пъти, зависи дали пътуват нанякъде примерно.
Живеем в различни градове, близко сме, но се виждаме 1-2 пъти в месеца.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 23:27 от CamiLia

# 29
Пишем си всеки ден, но се чуваме по-рядко, веднъж в седмицата, за по 2 часа. Майка ми е много разговорлива, аз не чак толкова, но се опитвам да и обръщам повече внимание, защото и тя главно на мен споделя повече и търси подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт