Колко често се чувате с майка си?

• 8 034
  • 113
  •   1
Отговори
# 30
Чуваме се всеки ден или през ден. И моята е малко чувствителна на тази тема. На приятелките ѝ дъщерите, звъняли по 3-4 пъти на ден, пък аз съм се сърдела, че ми звъни всеки ден. Ама тя е пенсионерка и е свободна, а аз си имам работа и задачи. Два дни да не ѝ се обадя, звъни и пита "Сърдиш ли ми се за нещо?" Малко е натоварваща на моменти, обича да критикува и да дава акъли, аз се опитвам да не обръщам внимание. Живеем наблизо и се виждаме поне веднъж в седмицата. С баща ми се чувам горе-долу веднъж в месеца (разведени са). С дъщеря ми се чуваме почти всеки ден, обикновено тя ми звъни като излезе да разхожда кучето. Синът ми по-рядко се сеща, обикновено с него се чуваме на 15-20 дни.

# 31
Всеки ден се чуваме

# 32
Веднъж в седмицата. С баща ми и 2-3 седмици може да откара без разговор, защото не си вдига телефона. Няма деца, състояния или заболявания, които да налагат ежедневни проверки.

# 33
Всеки ден се чувам с родителите ми. Виждаме се 1-2  пъти месечно, живеем далеч от тях.

# 34
Веднъж на 1-2 седмици. Писане по-често, но зависи дали има нещо интересно. Ако съм в отпуска може да пратя някоя снимка през ден.

Не се чувам с никого всеки ден. Животът ми не е толкова динамичен, няма какво да разкажа по-често. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 35
Почти всеки ден, рядко пропускаме обаждане. Разговорите са кратки, но за свое собствено успокоение,предполагам и за нейно, си звъним. Нямам проблеми с майка ми , та може би затова. Ако имам някакви конфликти , може би не бих звъняла

# 36
Всеки ден се чувахме с майка ми, светла й памет. А се виждахме веднъж в седмицата. Изслушвах я за всичко, което имаше да ми каже, и аз й разказвах неща, които не са натоварващи.

# 37
  • София
Нямам представа. Не засичам, не е всеки ден със сигурност. Повече си пишем в Месинджър.

# 38
Ако се включва и писането, пиша по няколко пъти седмично, но освен ако не е някакъв въпрос, което е много рядко, не ми отговарят. Напр.пускам често забавни линкове или към продукти за купуване, които са търсили - чукват един лайк в такива случаи.

# 39
Всеки ден, като тук включвам и писането, иначе може би да не се чуваме всеки ден, не съм засичала.

# 40
Живея с нея и освен това през деня , докато съм на работа се чуваме по няколко пъти . Преди години когато бях студентка се чувахме почти всеки ден . Понякога много ме ядосва , но майка ми винаги е била моята опора в живота и най - добрия ми приятел .

# 41
  • Под Сините камъни
С майка ми се чуваме само когато се налага. Някои неща от миналото ме отдалечиха от нея.
Но с дъщеря ми се чуваме по няколко пъти на ден, живее в чужбина.

# 42
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Разредих на през ден. Вече почна да се съобразява и да не звъни в събота в 19, когато вечеряме...
Не сме в най-прекрасните отношения.... Трудно е с нея...
Ако зависи от мен - може би бих разредила до веднъж седмично. През цялото време я слушам да ми се оплаква от неща, които може, но не желае да промени.
Някак ми е навик... Като бях студентка в друг град ми се звънеше всеки ден, и ако не вдигна почваше да звъни на приятели и да пита къде съм и т.н. Отровничка си е...

# 43
Чуваме се и пишем всеки ден по няколко пъти.

# 44
Всеки ден или през ден се чувам с родителите ми.

Общи условия

Активация на акаунт