Къде в Пловдив??? - 106

• 33 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета, къде  има по-голям избор  на икони,  издирвам на св Атанас, в магазина на  Св  Марина нямат.

Здравейте,принудих се да търся баба/жена която бае от уплах .Става дума за детенце.Не се интересувам от За или Против баенето сте.
Имаше една баба в Прослав, след линиите и една в Кичука някъде около Камела, баба Себахат.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:44 от dolce la vita

# 121
  • Пловдив
Момичета, къде  има предлагане на икони, проверих в  магазина към Св Марина, там нямат, издирвам св Атанас.

последно икони купувах от Бачковския манастир, имаха всякакви светци и с различна изработка

да допълня - сега видях, че храмът в кв. Прослав е Св. Атанасий, там може и да имат икони.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:59 от dundi73

# 122
Днеска е Анастас ? .. ако ще подаряваш Simple Smile Атанас е на 18.01 ...

# 123
  • Пловдив
Благодяря dundi73, в Бачковския проверих,  ще видя в Прослав дали няма да ми излезе късмета.

duhi_puhi, за подарък я търся, но по друг повод, не е имен ден.

# 124
# 125
  • Пловдив
Ооо, супер много благодаря за линка!

# 126
Долче, обади се и в св. Стилиян (църковния магазин), там имат много икони.

# 127
Минавам да споделя едно събитие, може би ще е интересно за почитателите на това изкуство.

# 128
  • Пловдив
Къде се намира магазина на Mos Mosh? Сякаш някъде съм го виждала, но от няколко дена ме убива мисълта, че не си спомням къде точно.

# 129
  • Пловдив
Някой знае ли в коя лаборатория мога да дам за изследване пикочен конкремент (камък от бъбрека) ?

# 130
Някой знае ли в коя лаборатория мога да дам за изследване пикочен конкремент (камък от бъбрека) ?
В Синево.

# 131
# 132
Момичета, дали някоя знае тези дюнери, които са под free бара /май се водеха dox или нещо такова/ дали работят?

# 133
  • Пловдив

# 134
  • Пловдив
Къде се намира магазина на Mos Mosh? Сякаш някъде съм го виждала, но от няколко дена ме убива мисълта, че не си спомням къде точно.
Срещу копчетата.  В редицата от магазини, която почва от бившата Виенска сладкарница.

Общи условия

Активация на акаунт