Къде в Пловдив??? - 106

• 33 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Със същия ли транспорт, номер 24, ще може ли да стигна до НАП?
Допреди две години, беше така, сега с тези ремонти не съм сигурна дали все още е така?

# 136
Може, да.

# 137
  • Пловдив
24, 17 слизаш на Практикер
27, 36, 37, 11 минават покрай нап

# 138
Къде в района на Каменица 1 или близо има магазин за домашни любимци, търсим вълнист папагал?

# 139
Може да погледнете в Зоомагазин K9. Предполагам имат контакти в интернет, евентуално да се обадите, за да не се разходите напразно.

# 140
  • Пловдив
За Каменица не знам, но в Еврозоовет на Авксентий Велешки има. Няколко пъти сме взимали оттам,но може да звъннете да питате дали има млади папагалчета в момента.

# 141
От къде мога да намеря туристически карти със забележителностите на Пловдив? Както и някакви брошури със събития/обяснения за Пловдив. И от къде да купя нещо с българска роза - мускалчета, свещи, козметика? Сигурно се разбра - ще си имам гости от чужбина.

# 142
  • Пловдив
Има едно магазинче на Пешеходния мост с такива сувенири.
Карти предполагам в туристическите центрове.

# 143
  • Пловдив
Tara2, освен в магазинчетата за сувенири в стария град за други места за карти или нещо подобно не се сещам. Иначе розови води, сапунчета, сладко от рози има на много места, и в тези магазинчета ще има. Както и тениски с шевици, кърпички, чорапи, които също стават за подарък.

# 144
Благодаря ви. Ще погледна и Пешеходния и Стария град.
За картите се сетих за инфо центъра, но ще ми трябват 10ина и да си призная ме е срам да взема толкова, защото в нашия не съм ходила, но в чужбина са безплатни.

# 145
https://lostinplovdiv.com/

Има забележителности, места за отсядане, за хранене, както и програма с интересни неща за текущата/следващата седмица. Много ми е полезен на мен този сайт

# 146
Благодаря ви. Ще погледна и Пешеходния и Стария град.
За картите се сетих за инфо центъра, но ще ми трябват 10ина и да си призная ме е срам да взема толкова, защото в нашия не съм ходила, но в чужбина са безплатни.
Ако говориш за информационния център, на ъгъла на Джумаята, в бившата книжарница, скоро минавах от там ми направи впечатление, че са го затворили. Както и клона на ДСК срещу него.

# 147
  • под тепетата
Аз бях в четвъртък за билети за концерт и си работеше.

# 148
Има ли читаво обменно бюро на "Пещерско шосе"?🤔
Могат ли да се купят билети за автобус онлайн (в смисъл без да трябва да ходя до офис за заверки и подобни)?

# 149
  • Пловдив
Билети се продават само в автобусите.

Общи условия

Активация на акаунт