Къде в Пловдив??? - 106

• 33 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Има ли читаво обменно бюро на "Пещерско шосе"?🤔
Могат ли да се купят билети за автобус онлайн (в смисъл без да трябва да ходя до офис за заверки и подобни)?
За градския транспорт - само в автобуса. Ти за междуградски ли питаш?
Купувала съм на Юнион Ивкони онлайн за Бургас, примерно.

# 151
Да, за междуградски автобус питам. От Пловдив съм, та знам за градските откъде се купуват билетите.🙂

# 152
Обвенни бюра има около ВМИ, едно има на Пещерско, преди ПГЕЕ (ТЕТ Ленин), като идваш от Бунарджика. Междуградските автобуси също при шофьора продават билети. За кое направление ти са нужни билети?

# 153
За Слънчев бряг.
Благодаря!

# 154
Мисля, че Юнион Ивкони поддържат линията. Провери на сайта им за билети.

# 155
Може ли да ми препоръчате физически магазин в който да поръчам пинята с пръчка за разбиване с пълнеж за рожден ден.

# 156
Пинята купувам от Джъмбо и я пълня с бонбони и балони. Имат и твърда, но трябва малко време да отделите да и залепите отгоре лентичките. Бързо става с обикновено лепило.
Иначе в магазините за украси трябва да има.

# 157
Пинята купувам от Джъмбо и я пълня с бонбони и балони. Имат и твърда, но трябва малко време да отделите да и залепите отгоре лентичките. Бързо става с обикновено лепило.
Иначе в магазините за украси трябва да има.
+ за Джъмбо- проектът отнема до един час. бонбони и пълнеж купувам от кауфланд, лидл. Може би за по малко от 30 лева

# 158
Благодаря препоръките за Джъмбо. Многократно съм ходила там, но не съм обърнала внимание, че се предлагат.

# 159
Къде може да се паркира пред Новотела, възможно най-близо пред него някъде?

# 160
Ми навсякъде около Новотела е синя зона. Където има място...

# 161
Здравейте, някъде назад се коментираше, но не мога да го намеря. Търся техник за пералня, може ли да препоръчате? Благодаря 😊

# 162
Здравейте, някъде назад се коментираше, но не мога да го намеря. Търся техник за пералня, може ли да препоръчате? Благодаря 😊
Това съм запазила

Майстор перални на място в Кючука
Динко - 0889 903 616

# 163
Скоро търсих, Гриша беше в отпуск и ми даде телефон на колегата си
0886898832 Аспарух, сервиз има в Тракия.
Моята се отказах да я ремонтирам, купих си нова.

# 164
Моля да ми препоръчате мобилен фризьор и гримьор за официално събитие.

Общи условия

Активация на акаунт