Къде в Пловдив??? - 106

• 33 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Счупих си дръжката на млековарката и сега не мога да намеря никъде, такава която да пасне .Моля ви кажете къде да търся.

# 166
Някой да препоръча добър масажист/масажистка ходещ по домовете? Не за лечебен масаж, за обикновен. И ако знаете актуалните цени, ще съм благодарна

# 167
Здравейте! Освен в Киндиру, къде другаде в Пловдив има детски центрове, подходящи за лазещи бебета (т.е под 1 година)? В киндиру е супер, но обвързването с посещения за няколко месеца не ми е много удобно. В София имат the little gym, при нас има ли нещо подобно?

# 168
Момичета, дайте предложение за заведение тук като GOYA – та в Пазарджик. Да е обстановка като bar&dinner с някаква музика петък и събота. Да сте доволни от храна и обслужване.

# 169
Здравейте, момичета! Случайно някъде да сте се натъквали из града на таханите на Омайно сладко? Изключително вкусни са, а не се сещам някъде да съм ги мяркала. Благодаря предварително!

# 170
  • Пловдив
Има ли приложение, с което може да се плаща синята зона в Пловдив? Много е удобно в други градове /в Бургас например само така плащам/, уж дава, че работят и тук, но пробвал ли е някой?

# 171
  • Пловдив
Не, не мисля.
В Пловдив екстрите и удобствата не са приоритет.

# 172
SMS Parking, синьо, в гугъл плей. Въвеждаш си колата и избираш в зоната на кой град ще паркираш. За Пловдив си работи. Баща ми е с такова приложение, по-удобно му е.

# 173
  • Пловдив
Скоро се коментираше, помня, но не обърнах внимание, по това време може ли да се издаде безплатна карта за ГТ или се изисква актуална ученическа карта? Може ли да пратя детето само или е задължително родителско присъствие?

# 174
Искат акт за раждане и лична карта на родител. Както и снимка на детето.

# 175
  • Пловдив
Благодаря, Clo!
Дървените кратуни в Парламента трябва да предвидят на българската майка на непълнолетни по един допълнителен и задължителен ден платен отпуск в месеца да виси пред разни институции, за които отдавна можеше да има онлайн решение.

# 176
  • Пловдив
SMS Parking, синьо, в гугъл плей. Въвеждаш си колата и избираш в зоната на кой град ще паркираш. За Пловдив си работи. Баща ми е с такова приложение, по-удобно му е.
Супер! В Бургас го ползвам, но е ново за мен, че работи в Пловдив.
Тествано тук?

# 177
  • Пловдив
Скоро се коментираше, помня, но не обърнах внимание, по това време може ли да се издаде безплатна карта за ГТ или се изисква актуална ученическа карта? Може ли да пратя детето само или е задължително родителско присъствие?
За деца до 14 г. картата е безплатна. Не се изисква бележка/карта от училище,  само акт за раждане и снимка.

# 178
И адресна регистрация в Пловдив Mr. Green

# 179
Здравейте!Някой знае ли дали магазина за униформи-Пен силует ще работи днес или утре.Трябва ми черна пола.

Общи условия

Активация на акаунт