Къде в Пловдив??? - 106

• 33 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
На телефонът на Автогара юг не отговаря никой, от вчера звъня. Как се предполага човек да научи разписанието на автобусите за Софи 🙄

# 286
  • Пловдив
За сушито-може и в Хепи на Новотела.

# 287
На телефонът на Автогара юг не отговаря никой, от вчера звъня. Как се предполага човек да научи разписанието на автобусите за Софи 🙄

От юли месец е това, но като цяло не мисля че се е променило много, защото все така си стои от година и нещо.

# 288
  • Майничка
Това е разписанието на Хеброс бус, които вече не извършват рейсове до и от София. Сега сутрин са "Детелина - Дрита", които продават билети в автобусите, а следобед - "Карат С", чийто автобуси тръгват от гарата и там е билетното (имат опция и онлайн).

# 289
Карат-С ги проверих, но ми трябва сутрешен. Как е възможно целият ни транспорт да е толкова откъсан! 2024г.да не може да си купи човек билет онлайн.

# 290
Здравейте! Като стана дума за аптеки - къде предавате лекарства с минал срок на годност?
Обсъждахме го преди време, веднъж годишно общината организира събиране, май-юни някъде беше мисля... Иначе пунктове реално няма къде. В аптеките също не ги приемат.

# 291
А от същото място ли тръгват сутрешните автобуси за София? И как може човек да си гарантира място, ако само в автобуса се продават билети?

# 292
  • Майничка
От автогара Юг, да. Не зная дали има опция запазване на билет, не съм пътувала сутрин.

# 293
Купувала съм предварително, когато бяха Хеброс Бус, за първия автобус. Но тези Детелина не знам дали имат каса.

# 294
  • Пловдив
Купувала съм предварително, когато бяха Хеброс Бус, за първия автобус. Но тези Детелина не знам дали имат каса.
Привет! Имат каса - до тоалетните, вдясно 🤪 , но, доколкото обясняваха на едни испанци на опашката пред мен преди 2 месеца, не можеш да си купиш билет от предишен ден. Може обаче да си го запазиш - на място или по телефона. За съжаление, не откривам как съм го записала тоя телефон...

# 295
Преди 2 месеца мисля, че още бяха Хеброс бус. Не говорим за тях. Вече са Детелина Дрита.

# 296
  • Пловдив
Преди 2 месеца мисля, че още бяха Хеброс бус. Не говорим за тях. Вече са Детелина Дрита.
За Детелина Дрита говоря. Доста време ми отне да се ориентирам тогава. Трябва да е било по средата на юли месец.

# 297
  • Майничка
Хеброс ги спряха от средата на юни. Преди това, около два месеца, вървяха и двете фирми.

# 298
Знаете ли откъде в Пловдив може да се закупи латекс Tikkurila?

# 299
Знаете ли откъде в Пловдив може да се закупи латекс Tikkurila?
Чичо Гугъл казва в Хоум макс.

Общи условия

Активация на акаунт