Къде в Пловдив??? - 106

• 33 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Гранясал зехтин... Няма да е било зехтин. Има хладилни витрини от едната страна.
Мога да Ви го снимам. Защо да не може да граняса? Останах с впечатлението за нискокачествени стоки. Някакви сладки неща си взех също.
Много боклуци има в тоя магазин..

# 406
Не съм го виждала, защото не съм го търсила, но не може да го няма в златарските магазинчета в Изгрев. Що е Гучи, Хармани и Шанел с повече упоритост ще се намери, пък в крайна сметка може да се поръча. Толкова пищни тиари, колиета и шлемове видях, та едно шанелско лого ли ще им се опре…
Grinning Много ме развесели Вашият коментар. Честно казано никога не съм била в златарските магазинчета в Изгрев - къде се намират? Имате ли адреси? Макар, че малко ме е страх там да се тътрузя. Ами отдавна гледам и по заложните къщи онлайн и по златарски магазини, но не намирам това изчистено Шанелско лого; има по-украсени и по-криви няколко и до там. Повечето “дизайнерски” неща са Версаче и Луи Витон. Grinning

# 407
  • Пловдив
В пряката улица преди поликлиниката, като се влезе откъм Ландос, пада се вдясно и до самия ѝ край има по цялото протежение поне 7-8. Може и повече да са, не съм ги броила. За всеки случай отидете с придружител, за да Ви е спокойно, макар че там са миролюбиви, все пак се върти техния бизнес.
Преди време ми ги препоръчаха момичетата тук, бях скептична, но намерих това което търся на доста прилична цена, така че препоръчвам.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:13 от AlexaS

# 408
А точен адрес имате ли - не им знам нито поликлиниката, нито Ландос? Ще ползвам навигация сигурно… кварталът ми е съвсем непознат.

# 409
  • Пловдив
А точен адрес имате ли - не им знам нито поликлиниката, нито Ландос? Ще ползвам навигация сигурно… кварталът ми е съвсем непознат.

Като влезеш от цариградско /хаджията Груев/, втората вляво, детската градина ти остава вдясно, и ще си на улицата, където се намира поликлиниката. Има и лаборатория Рамус на тази улица, май се казваше ул. Храбрец.

Минавам покрай два златарски магазина, но са малко по-навътре в махалата. Като стигнеш до края на Храбрец, завиваш надясно по ул. Прохлада /отсреща е цехът на торти Чочко/. На първото голямо кръстовище с ул. Правда има златарски магазин. Ако погледнеш по Правда леко вдясно, ще видиш още един.
Принципно не закачат никого, то няма и за какво. Като ги питаш, ще те упътят. Само не снимай, това ги дразни.

# 410
Много благодаря!

# 411
От къде мога да взема късметчета за кафе? От тези, които са навити на рулце. Не ми трябват количества, в онлайн магазините видях, че се продават в пакетчета по 200-300 бр., точно толкова ми трябват.

И да питам дали някой има идея, какво строят до Лидл на бул. България. Явно ще са някакви магазини.

# 412
Правят ремонт и обновяване на ритейл парка. Вътре и преди си имаше Зора и Пепко. Не мисля, че ще има нови магазини.

# 413
Regalia43, подозирам, че медальоните, които ще откриеш в Столипиново, ще са с камъчета. "По- шукаритетни" са техните бижута, иначе със сигурност ще има Шанел.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 21:02 от sharpy

# 414
Правят ремонт и обновяване на ритейл парка. Вътре и преди си имаше Зора и Пепко. Не мисля, че ще има нови магазини.
Напротив, нови магазини ще има, както и отдругата страна на Юск. Подготвят ги, вече имат витрини..
Бях питала преди време и споменаха, че едното ще е Адидас.. (доста странно ми се стори), но вероятно от сорта на Дайхман и Уайкики... нещо такова. Зора, Пепко и ДМ си работят.

# 415
Не говоря за ремонта на сградата, в която са Зора и Пепко, а за новостроящите се след Юск. Вижда се, че ще са търговски обекти.
Да, странно звучи Адидас. Simple Smile

# 416
  • Пловдив
Здравейте.Има ли мъжки официални панталони с ластик в кръста и от къде мога да купя ? Искам да се избегне слагането на колан.

# 417
Официално облекло няма как за бъде на ластик.

# 418
Ако е слаб и невисок човек, евентуално да видите от детските колекции нещо с регулация на кръста. Но не са строго официални,по- скоро като училищна униформа.
От Уайкики съм купувала такива,ако не ме лъже паметта,може и да бъркам. От Джордж на Асда,ако останаха хора,които поръчват от там може да видите също

# 419
  • Пловдив
Когато дъщеря ми беше малка, шивачка вмъкваше ластик в колана отзад.

Общи условия

Активация на акаунт