Къде в Пловдив??? - 106

• 33 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Ако не държите да е от физически магазин, от kilimche.com съм поръчвала в размери, които не се предлагат официално и година и половина по-късно смея да похваля качество и изпълнение. Бяха и много бързи.

# 541
  • Пловдив
позната си е купила килими от kilimche.com, доволна е от това, което са доставили
и аз миналата година си поръчах онлайн от една сливенска фирма, на не се сещам коя беше

П.С писали сме едновременно с chrissie-d

# 542
  • Пловдив
Трябват ми килими, кажете  от къде купувате такива (единия най-вероятно ще трябва да е по размер 150/300, което усложнява ситуацията)?

Гледах в Домко и Карпетмакс....

Аико.

# 543
Айко ще отварят ли магазин в Пловдив?
И аз от Айко Стара Загора съм купувала килими,но предварително си бях набелязала от сайта им какво търся.
Също Бриколаж и Практикер предлагат килими.

# 544
  • plovdiv
Някой знае ли кога ще отварят Айко?Никъде не намирам информация.

# 545
  • Пловдив
Отвориха миналата седмица, даже имаше намаление за целия уикенд -20% на аксесоари и мебели.
Аз съм купувала килим от Икеа.

# 546
  • Пловдив
Къде е отворил Айко? Изпуснала съм тази новина и намалението.

За килими - може да се провери в Евмолпия, Молдавия. Не съм ходила от години, но съм виждала в тези магазини.

# 547
  • Пловдив
На "Асеновградско шосе", срещу Томов плаза.

# 548
Айко не е отворило. Работи само Мьомакс.

# 549
  • Пловдив
Къде е отворил Айко? Изпуснала съм тази новина и намалението.
За килими - може да се провери в Евмолпия, Молдавия. Не съм ходила от години, но съм виждала в тези магазини.
Евмолпия не съществува от години.

# 550
Айко, щели да отворят на 30-ти ни казаха от охраната, като ходихме в Мьомакс( там също имаше килими).

# 551
  • Пловдив
Айко, щели да отворят на 30-ти ни казаха от охраната, като ходихме в Мьомакс( там също имаше килими).
Те са под една "шапка".
Намалението важеше и онлайн.

# 552
Може и така да е, но Айко още не е отворен. Всеки ден минавам от там.

# 553
  • Пловдив
Намалението от 20% онлайн важеше за Мьомакс. Това е проверено.
Айко още не е отворил. Всеки ден им слушам рекламата по радиото в колата. В края на месеца отварят.

# 554
Килим последно купих от магазин до ДКЦ-то в Столипиново - цените са доста по-различни от тези в останалите части на града.

Общи условия

Активация на акаунт