Къде в Пловдив??? - 106

• 33 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Майничка
В краен случай, предвид температурите, просто инвестирай в голям, топъл, червен шал.😉

# 526
Откъде може да се закупи стъкло за интериорна врата?
За интериорна врата е желателно стъклото да е триплекс, за да не стават бели, ако се счупи. Напиши в Гугъл "триплекс Пловдив" и си избери, има доста места.
Например тези, не съм ги пробвала, бях си ги отделила за стъклени парапети, но все още не съм стигнала до тях:
https://puldinpen.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=72

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 07:31 от Чи лу

# 527
  • Пловдив
Откъде може да се закупи стъкло за интериорна врата?
Ние купуваме стъкла и огледала от Ени глас. На ул. Георги Бенев са. Намерете ги в Гугъл, имат сайт.

# 528
За червеното в централна част - Елизабет и Ганг/4 магазина са по главната/ имат шаренко в изобилие. В МОЛ Марково тепе - Теранова, Калиопе и Уайкики.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:30 от Silver Blade

# 529
Въпросът ми може да звучи странно, но разполагам само с един ден, тъй като поканата получих днес следобед...
Къде мога да купя червен панталон/рокля/пола? Може и да не са ярко червени, а в различни нюанси на този цвят... Разбираемо, от интернет нямам време да поръчам...
Може вече да сте си купили, но все пак да си кажа. В МОЛ Пловдив, в Алета Паризи съм виждала червени дрехи. Рокли, панталони, сака.

# 530
  • Майничка
Преди малко бях около Джумаята, срещу Декатлон ми се навря в очите червена рокля на точки на една витрина.🙂

# 531
Какъв е този Декатлон на центъра? Не съм влизала, онзи ден го видях, но бързах. Отвън основно раници имаше по витрината.

# 532
Добре е зареден. Маратонки си взех от там, учудващо имаха пълна номерация. Вадят ги от склада, инак са изложени по един чифт само.

# 533
Можете ли да ми препоръчате коректен брокер за недвижими имоти и по - специално наеми.

# 534
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате коректен брокер за недвижими имоти и по - специално наеми.
Препоръчвам  Марина Петрова.  Отговорен и сериозен брокер. Работи сама  и има специално отношение към клиентите. Всичките и обяви са реални, а ако няма каквото търсите , ще намери чрез нейни колеги.

https://www.facebook.com/marina.petrova.3158652

# 535
Здравейте,
Момичета, дюнерите антик до джумаята дали доставят до адрес или знаете ли такива, които доставят до голямоконарско шосе?

# 536
  • Пловдив
Също имам приятелка брокерка, сериозно момиче е.Ако решите - пишете ми лично съобщение и ще ви дам номера й.

# 537
Петьо Лозев от "Прогрес"
+359877898622

# 538
Здравейте,
Момичета, дюнерите антик до джумаята дали доставят до адрес или знаете ли такива, които доставят до голямоконарско шосе?

Опитайте с Аладин. Те сами доставят, дали ще отидат до Голямоконарско шосе.

# 539
  • Пловдив
Трябват ми килими, кажете  от къде купувате такива (единия най-вероятно ще трябва да е по размер 150/300, което усложнява ситуацията)?

Гледах в Домко и Карпетмакс....

Общи условия

Активация на акаунт