Къде в Пловдив??? - 106

• 33 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Когато паркирате на синя зона номерът на колата на латиница или на кирилица трябва да се изпише? Търся в интернет, но не намирам конкретната информация.
както го виждаш на рег.си номер.

# 511
Когато паркирате на синя зона номерът на колата на латиница или на кирилица трябва да се изпише? Търся в интернет, но не намирам конкретната информация.
както го виждаш на рег.си номер.
Всички автомобили в номера си имат букви, които имат еквивалент на латиница и кирилица.

# 512
Откъде може да се закупи стъкло за интериорна врата?

# 513
Здравейте,ще съм на разходка  в Пловдив - кой е най хубавия и добре зареден МОЛ.

# 514
  • Пловдив
Здравейте,ще съм на разходка  в Пловдив - кой е най хубавия и добре зареден МОЛ.
Плаза

# 515
Малко стъкларски работилници останаха. На ул. Ален мак има една, на чупката с ул. Поп Тодор Евтимов.
Скрит текст:

# 516
  • Пловдив
Някъде в близост на 2-ро ДКЦ да продават картони /такива, които лекаря попълва/?

# 517
  • Пловдив
Някъде в близост на 2-ро ДКЦ да продават картони /такива, които лекаря попълва/?
Възможно е да има в Офис 1 на Данаил Николаев.
Покрай Здравна Каса има книжарници. Също е вариант.

Стъкларско ателие има на  Капитан Райчо 88

# 518
  • Пловдив

На колелото до Бриколаж на бул.6ти Септември имам магазин за стъкла и огледала.
Това е номера посочен на табелата: 0898 465 321.

# 519
  • Пловдив
Ако на някой му се налага, вътре в поликлиниката продават /дъното вдясно от регистратурата, където продават ортези, патерици и т.н./.

# 520
Регистрационните номера са направени така, че да има само букви от латинската азбука. По-принцип няма значение дали ще въведете на кирилица или латиница. Вкарвала съм и по двата начина, не съм имала проблем.

# 521
Въпросът ми може да звучи странно, но разполагам само с един ден, тъй като поканата получих днес следобед...
Къде мога да купя червен панталон/рокля/пола? Може и да не са ярко червени, а в различни нюанси на този цвят... Разбираемо, от интернет нямам време да поръчам...

# 522
  • Майничка
Аз бих тръгнала от пешеходния мост - Ганг, след него има още един магазин за дрехи, после, по булеварда в посока паметника на Съединението (до новия магазин за готова храна има доста заредено магазинче), през подлеза на Съединение (в него има още 2-3 магазина), от другата страна, на булеварда има още едно добро,  после под Дом Левски, покрай северната страна на БНБ има още две или три и оттам по главната, с отбивка по Железарска, зад джамията - все ще намериш нещо.
И едно по-еретично предложение - влез в някоя ВУ, във "Фреа", например, групират по цвят. Щом имаш един ден, ако харесаш нещо оттам, ще имаш време да го изпереш.

# 523
  • Пловдив
И аз за Фреата се сетих, тази на Руски е с по-подбрана стока.

# 524
Благодаря за предложенията, Гаргамела 🌺
Ще видя до къде ще стигна и какво ще открия... Нямам скруполи, така че при необходимост ще се възползвам от Фрея...
П.с. м/у другото сънена, прочетох коментара и вместо "еритично" чета "еротично"... Потърсих името на магазина в Гугъл и се върнах да разбера, как така е еротично 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт