Къде в Пловдив??? - 106

• 33 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Майничка
Турски има(ше) след сладкарница Криспи, в посока спирката, старият магазин за обувки, но може вече да е затворил.

# 601
  • Пловдив
Не, Gargamela, там си е

# 602
Здравейте! Някой в по предните страници търсеше инструктор катВ. Препоръчвам Даниела Памукова от Нушева и Пам Ауто ООД - 088 584 5478

# 603
Някой знае ли в колко откриват утре Айко?

# 604
Някой знае ли в колко откриват утре Айко?
В 10,00 часа

# 605
Много благодаря! 💕

# 606
  • Пловдив
Форумки са ме спасявали много пъти, ще се пробвам и сега ☺️ има ли някоя дама работеща в бензиностанция, лафка/нон-стоп, където продават вестници. Става въпрос, че търся място, където да си предплащам Магическите аудио приказки и да ми се пази броят, днес в 8:30 бях обиколила половин Пловдив и нямаше, на някои места ми отказаха, защото управител/служител си взимат броя за тях. Мястото, където ми пазеха, спряха да го доставят. В сайта наличност има по минута и половина. Ще съм много благодарна, ако ми се усмихне щастието.

# 607
Деси, във Фейсбук има група за поредицата, вярвам, че там също си струва да пуснеш запитване.
Аз ще попитам утре в нон-стопа до нас дали могат да поръчват по още един брой (всичко, което зареждат в момента, е предварително запазено, доколкото знам) и ще ти пиша на ЛС в случай на развитие по въпроса 🍀

# 608
На бутката до 2ро ДКЦ жената винаги пази някакви бройки, питай дали би се съгласила.

# 609
Добро утро! Знаете ли някъде в Пловдив басейн, където се провеждат уроци по плуване за възрастни?

# 610
Добро утро! Знаете ли някъде в Пловдив басейн, където се провеждат уроци по плуване за възрастни?
Колежка ходи в зала Сила

# 611
  • Пловдив
Приятелка ходеше в басейна на Аграрния университет.

# 612
  • Пловдив
Какво им е специалното на тези аудио приказки,че чак със заявка се купуват? За пръв път ги чувам.

# 613
Благодаря! Много искам да се науча да плувам.

# 614
  • Пловдив
Г-жа Шантал, благодаря 💐

lili_78, чак специални не бих ги нарекла. Поредица книжка и фигурка + тонклонка и карта памет в първите броеве.
Аз лично основно заради мен тръгнах да събирам колекцията, носталгия по аудиокасетите, които майка ми носеше едно време. Детето ги слуша, но няма да забележи, ако спра да ги купувам.
Явно тиражът е малък, а търсене има. И се започна продажба на черно. Хора чакащи примерно в 2 сутринта пред бензиностанция за да изкупят наличността. Цените за някои из фейса минават 50лв., самата аз също някои бройки съм ги купила на двойна цена.

Общи условия

Активация на акаунт