Къде в Пловдив??? - 106

• 33 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, препоръчайте ми майстор за климатик, по възможност да отреагира веднага и да не иска една торба с пари?

# 616
Здравейте, момичета, пиша тук, щото иначе не знам откъде мога да се ориентирам.
Препоръчайте, ако знаете или пък вашите мъже майстор, който да прави гърнета /ауспухи/, доколкото ми обясниха ми трябва за някакви меки връзки, около които има доста изгнило и трябва някаква генерална смяна. Да си разбира от работата, да го прави в сравнително кратък срок и да не бръсне много.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:28 от ralliee

# 617
Да сте попадали на хубаво и не много скъпо масло? Предстоят празници и ще ми трябва по- голямо количество.

# 618
  • Пловдив
... не мога да намеря, а мисля, че в темата някой беше препоръчал майстор за ремонт на пералня...
В случая ми трябва и фактура да издаде обаче.

# 619
  • Пловдив
Да сте попадали на хубаво и не много скъпо масло? Предстоят празници и ще ми трябва по- голямо количество.
Аз взимам на Жълтуша, много го харесваме. Пробвай.
От Лекси го взимам.Към 25лв му е килограма.На разфасовки ~220 грама е.

# 620
  • Пловдив

Аз взех от метро 1кг за 26лв.

# 621
  • Пловдив
Не е ли скъпо това масло? Пакетчето 250гр излиза 6.50лв. В Кауфланд и Лидл пускат немското за 5лв.

# 622
Не е ли скъпо това масло? Пакетчето 250гр излиза 6.50лв. В Кауфланд и Лидл пускат немското за 5лв.
Точно това немското изобщо не е масло.

# 623
  • Пловдив
По какво разбрахте,че не е масло? Като го пържа, не пръска, което значи,че няма много вода.

# 624
Здравейте, препоръчайте ми майстор за климатик, по възможност да отреагира веднага и да не иска една торба с пари?
Скрит текст:
Съжалявам за качеството на снимката.

# 625
... не мога да намеря, а мисля, че в темата някой беше препоръчал майстор за ремонт на пералня...
В случая ми трябва и фактура да издаде обаче.
Динко - 0889 903 616. Обаче нямам представа дали издава фактури.

# 626
Откъде може да се получи повече (и да е достоверна) информация за замърсяването на въздуха в Пловдив?

# 627
Днес следобед странна миризма се разнасяше из Кършияка. Реших че си внушавам, но явно и други са усетили.

# 628
Откъде може да се получи повече (и да е достоверна) информация за замърсяването на въздуха в Пловдив?
В реално време
https://aqicn.org/map/plovdiv/bg/

# 629
  • Пловдив
Имаше сутринта статия в Plovdiv24 за завишени стойности на някои показатели основно в Тракия заради пожар вчера в някое от близките села. Там имаше линк къде може да се следи, но нямам възможност в момента да намеря статията.

Общи условия

Активация на акаунт