Къде в Пловдив??? - 106

• 33 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
здравейте, идната седмица ще ходим до Пловдив и се налага ползване на градски транспорт, та въпроса е от къде се купуват билети, има ли бутки на спирките за продажба или се вземат от шофьора или кондуктор в автобуса? Благдаря

# 661
  • Майничка
От шофьор или от кондуктор, ако има.

# 662
Здравейте!
Можете ли да споделите къде е най-добре да се направи изследване за костна плътност?
Не ме притеснява цената, защото това изследване не се прави често, а качеството на самата услуга. Имам  правено такова, за което ендокринологът ми каза, че 'решетката не е поставена на място и нищо не струва'.
Предварително благодаря на отзовалите се!
На Васил Априлов, но не в ДКЦ-то, а в КОЦ-а( намира се в бараките над сградата му). Апарата е нов и много добър като параметри. Цената е 40лв на една област, на всяка допълнителна- по 20, т.е. за 3 области е 80лв( през Октомври имаха промоция и беше 3 за 65лв). Принципно е със записване по телефона(0893317308), ама и на място да отидете- няма да Ви върнат.

# 663
Здравейте!
Можете ли да споделите къде е най-добре да се направи изследване за костна плътност?
Не ме притеснява цената, защото това изследване не се прави често, а качеството на самата услуга. Имам  правено такова, за което ендокринологът ми каза, че 'решетката не е поставена на място и нищо не струва'.
Предварително благодаря на отзовалите се!
В Онкологията, база 1 на Васил Априлов има нов и съвременен апарат за измерване на костна плътност. Майка ми е правила и в поликлиниката на Св. Георги на Васил Априлов, но последно прави в онкото. Разстоянието е около 200 м между едното място и другото. КОЦ се намира вътре в двора на ВМИ.

= = = = е отговорила вече. Съжалявам, че дублирам.

# 664
  • под тепетата
Трябва ли някаква предварителна подготовка? В какво се състои изследването?

# 665
Не. Само не трябва да има метал по теб( банели на сутиена, копчета и пр.). Лягаш с едно като възглавница между краката, нагласят те, едно нещо минава над теб и това е. Докато се загащиш и идеш до съседната сграда да платиш, резултата ти е готов.

# 666
  • под тепетата
Благодаря, =-=-=-=! Крайно време е да го направя!

# 667
През година ни правят другото изследване, на пета във вана дчс гел на профилактичните прегледи от трудовата медицина. Ако не ми бяха хубави резултатите там, аз също бих си направила. Няколко колежки сред профилактиката, си правиха по препоръка пълтото изследване на Декса скан и взеха превантивни мерки, надявам се навреме.

# 668
Те и в " Софармаси" , периодично правят такива замервания, но са си малко " мижи,да те лъжем"... в смисъл, че не дават съвсем точна представа за състоянието на костната плътност. За реален резултат си трябва по- сериозно изследване. Аз също съм правила това на петата- ами няма нищо общо.

# 669
  • под тепетата
Clo, и на нас ни правиха преди години такова изследване в службата. Тогава и на майка и направиха. Нейният резултат - по-хубав от моя излезе. Ела да я видиш сега - едвам ходи прегърбена и свита. Не му вярвам на това "изследване".
Писали сме едновременно с =-=-=-=!

# 670
А само за костната плътност ли пише в резултатите от Декса скенера? За мускулната маса и за мазнините има ли нещо написано? Някъде в Пловдив може ли да се направи подобно изследване?

# 671
А само за костната плътност ли пише в резултатите от Декса скенера? За мускулната маса и за мазнините има ли нещо написано? Някъде в Пловдив може ли да се направи подобно изследване?
Освен в КОЦ, има и във II ДКЦ
 За другаде не знам

# 672
Clo, а и за трите показателя ли има информация в резултатите от изследването (костна плътност, процент мазнини и мускули)? Аз намирам информация само за изследвания за костната плътност.

# 673
Здравейте! Препоръчайте ми шивач, на когото мога да разчитам да ми ушие добре суичър от плътна поларена материя, по подобие на друг суичър, който вече имам. Платът ще го предоставя аз.

Кършака/Мараша/Център са ми най-удобни, но не ми е проблем да се разходя и по-надалеч.

# 674
Долче, майка ми прави изследването. Аз не съм съм.
=-=-=-= може да ти отговори.

Здравейте! Препоръчайте ми шивач, на когото мога да разчитам да ми ушие добре суичър от плътна поларена материя, по подобие на друг суичър, който вече имам. Платът ще го предоставя аз.

Кършака/Мараша/Център са ми най-удобни, но не ми е проблем да се разходя и по-надалеч.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100032893372053

Латинка би се справила. Зад Водната палата, ул. Асен Златаров с ул. Калоян е ателието ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт