Къде в Пловдив??? - 106

• 33 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Естрогените са тези, които подпомагат усвояването на калция. Логично, в менопауза, когато те липсват да настъпват изменения. Ако не искате да пиете хормони, които на тази възраст не са безобидни, защото повишават риска от рак на гърдата, трябва да имате много физическа активност. Това е другият фактор, който подпомага костната плътност. Разните му там добавки са гола вода и кал в ушите.

# 676
  • Пловдив
За шивачка препоръчва

# 677
Здравейте! Може ли да ми препоръчате къде мога да оставя чанта от изкуствена кожа за боядисване?

# 678
Носила съм тук кожени изделия, но за поправка. Не знам дали предлага боядисване.

И аз препоръчвам същата шивачка
Здравейте! Може ли да ми препоръчате къде мога да оставя чанта от изкуствена кожа за боядисване?

# 679
  • Пловдив
Не мога да си представя, че все още има хора, които дават на шивачи да им шият дрехи Simple Smile При такова изобилие на пазара от всякакви дрехи и материи ми е странно да търся платове и шивачи, да ходя на проби и т.н.
Не се заяждам, любопитно ми е (може и аз да науча нещо ново) с какво суичера например, ушит от шивач, ще е по-различен от тези, които предлагат в Абаутю и другите хиляди сайтове, които в много случаи могат да се намерят почти за без пари.

# 680
Това с боядисването на чантите още повече 🙄

# 681
Това с боядисването на чантите още повече 🙄

Чантата ми е сравнително нова и изсветля в ъглите и, а аз си я харесвам. Корекцията е минимална, но ще придаде съвсем друг вид на чантата. Не виждам нищо нередно и странно в това.

Благодаря много MilenitaW.

# 682
С шивач може да постигне много добро качество: шевове не само по оверлог, обточени шевове с лентичка от плат, непрозираща подплата. След пране единият крачол не свива, потникът не се усуква или разчеква настрани. Много са плюсовете. Relaxed

На улица Банкова 2 има добри шивачки Heart

# 683
  • Пловдив
Шивачът ще направи точно това, което си представяте, в конкретен цвят и с конкретен плат.
Има хора носещи скъпи чанти, за които си заслужава пребоядисване/ремонт. Или някоя ръчна изработка, която няма къде да откриете...

# 684
Ем да, съвсем нова, ама избеляла вече.. колко да е качествена и скъпа.
На шивач досега колкото пъти съм пробвала нещо да си правя, изобщо не го обличам после.
Както и да е, всеки си знае. За мен са излишни занимавки.

# 685
  • Пловдив
Аз например мога да си ушия всичко, от бански до палто. И въпреки, че машината ми е много хубава, нямам пико и оверлог. Нито искам да си купувам такива машини нито имам къде да ги държа. Затова абитуриентската рокля на дъщеря ми я занесох за подгъв на външна шивачка. И ако човек наистина умее да шие и му се занимава може да има доста по-интересни и добре ушити дрехи от масовата конфекция, която често е без подплата, с криви шевове и ужасни подгъви. Ако не може, но има претенции, търси добра шивачка.

# 686
Никъде не съм казала, че е скъпа. На Guess е, просто си я харесвам много и съм я носила малко. Ако може да се поправи, защо да не си я понося още малко. Всеки си преценя дали му се занимава, или не, но не коства особени усилия, ако си харесваме дадена чанта или дреха.

# 687
  • Пловдив
Аз го споменах това със скъпото.
При някои дрехи имам чувството, че стъпката "качествен контрол" при производството, просто липсва.

# 688
  • Пловдив
Помисли дали няма да боядисаш дреха с боядисана чанта. По тази причина вече дънки, със светла чанта, не нося. Защото и обратното е възможно.

# 689
  • Пловдив
Аз за боядисване на изкуствена кожа не съм чувала, не се заяждам...

Общи условия

Активация на акаунт