Къде в Пловдив??? - 106

• 33 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Какво е работното време на новата църква (мисля, че се казваше "Свети архангели") в Стария град?;Дали работи в събота и неделя?

# 91
  • Пловдив
Нали уж сканадл имаше около църквата, че била частна и не пускали случайни минувачи 🤷

Имам около 10-15 хапчета с изтекъл срок на годност, в някоя аптека ще ги приемат ли?

# 92
Някой знае ли кога отваря новият фитнес Пулс на Асеновградско шосе?

# 93
Здравейте, къде във физически магазин има обувки/сандали за бебета, тип босо краче? И евентуално работно време, ако знае някой? Иска ми се утре да ги обиколим, но все пак е неделя и нямам представа дали ще работи някакъв магазин.

# 94
Имам около 10-15 хапчета с изтекъл срок на годност, в някоя аптека ще ги приемат ли?
Това не го разбрах. Какво значи да ги приемат в аптека?

# 95
Това не го разбрах. Какво значи да ги приемат в аптека?
Да ги вземат за биологичен отпадък, рециклиране, отпадък с висока степен на замърсяване и изискващо специално унищожаване... Ей такива.
Не, не ги приемат.
А би трябвало... Като батериите, например.
Всеки се спасява както намери за добре, обикновено заминават в общия казан или в тоалетната.
На сайта на общината, между другото, има график - веднъж годишно ги събират. https://www.plovdiv.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 96
  • Пловдив
Благодаря, duhi_puhi, ще се спасявам.
Складирам капачки, шишета, пластмасов отпадък за ДМ...да го правя и с хапчета няма да стане.

# 97
Аз си ползвам лекарствата, дори с изтекъл срок.

# 98
Някой знае ли кога отваря новият фитнес Пулс на Асеновградско шосе?
Уж януари е откриването.

# 99
  • Пловдив
Аз си ползвам лекарствата, дори с изтекъл срок.
Тези, които са "по-ежедневни" и аз, но има "друсащи", че мъжът ми е опериран от дискова херния, а имаше и такива изтекли преди година-две. Като цяло не се зареждаме с хапчета превантивно и купуваме само при нужда.

# 100
Здравейте, къде във физически магазин има обувки/сандали за бебета, тип босо краче? И евентуално работно време, ако знае някой? Иска ми се утре да ги обиколим, но все пак е неделя и нямам представа дали ще работи някакъв магазин.
Нямаме си.
https://koalababy.bg/ тук вижте, но е с предварителна уговорка.

# 101
Бихте ли препоръчали добър онлайн супермаркет в Пловдив за възрастни хора. Бяха доволни от Т маркет за трайни продукти. Но те вече  са с Глово. Притесняват се да заложат карта в профила на глово.
Homebag към Лекси май не работи. Има ли някой опит с superbagplovdiv.bg и kolichka.bg?

# 102
Майка ми ползва Т-маркет. Не виждам драмата с глово, пак си се поръчва от сайта на Т-маркет има и опция да се плати на място.
Ползва и ebag, аз също тях - няма проблеми.
Тия, посочени и от теб не ги знам за Пловдив...
Pingo.bg съм ползвала по пандемията, но не знам дали още работят.

# 103
  • Пловдив
Ползвала съм ebag, а скоро и kolichka. Доволна съм! Асортиментът в ebag e по-богат. kolichka имат 10 лв. ваучер при първа покупка над 50 лв., БД за 30 дни (при минимум 40 лв.) и още 3 х 10 лв ваучери, ако се направи поръчка до 2 седмици след последната. Всичко беше точно - следиш в редовно време куриера и идва в уречения час. Може да се плаща и с НП.

# 104
Един глас за ebag и от мен. Ползвала съм няколко пъти, винаги съм била доволна. Плодовете и зеленчуците винаги са били хубави и свежи.

Общи условия

Активация на акаунт