Къде в Пловдив??? - 106

• 33 328
  • 738
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив
superbagplovdiv.bg са добре, в БББ продуктите са им ок, особено топлата витрина.

# 106
Още един глас за superbagplovdiv.bg.
Ползвали сме ги доста и винаги сме оставали доволни.

# 107
Супер, не знаех, че доставят, ще ги пробваме.

Можете ли да дадете контакт за майстор за поставяне на вече закупен ламинат. Имам един вариант, но 10лв.ми се виждат множко.

# 108
  • Пловдив
Като гледам какви цени получихме за плочки и 10лв. ми се струва евтино.
Шегата настрана, много са се вдигнали цените на материали и труд. Един и същ покрив спрямо миналата и тази година стана +2000лв.
Ако масово дават тази цена, шансът да намерите по-ниска клони към 0.

# 109
Цените на монтажниците към търговските обекти са от 6,50 до към 8,50лв. Просто сега купихме ламината на по-ниска цена от строителен хипермаркет и 10лв./кв. Ми се струва прекалено. Ще си го слагаме с мм накрая.

# 110
Деси, услугата лепене на плочки си е по-скъпа от редене на паркет. Не може да се сравняват.
Шантал, цената от 10 лв/кв.м. наистина е супер в сегашно време и при тези цени.

# 111
  • Пловдив
Г-жа Шантал, разгледайте клипчета, мъжът ми в тази сфера не е много търпелив и т.н., и въпреки всичко с негов приятел успяха да наредят сами ламината в нас. Не голяма квадратура, понеже има гранитогрес в останалата част на помещението.

sharpy, така е, основната ми мисъл беше, че много са скочили цените. Иначе за плочки 50лв квадрата, пак ми се струва много.

# 112
Момичета, до ресторант Рахат тепе дали може с такси да се отиде?

# 113
  • Пловдив
Момичета, до ресторант Рахат тепе дали може с такси да се отиде?
До площада пред Хисар капия със сигурност може, но и по-нагоре имаше някакъв паркинг по спомени от миналата година. Т. Е. Таксито има къде да обърне.

# 114
За обръщане има място, но дъщеря ми каза, че по принцип било пешеходна зона.

# 115
  • Пловдив
За обръщане има място, но дъщеря ми каза, че по принцип било пешеходна зона.
Влизат коли заради хотелите. За таксита да не говорим. При последната разходка в стария град истински се възмутих от броя на коли там.

# 116
Дънди , благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 117
Здравейте,принудих се да търся баба/жена която бае от уплах .Става дума за детенце.Не се интересувам от За или Против баенето сте.

# 118
  • Пловдив
Здравейте,принудих се да търся баба/жена която бае от уплах .Става дума за детенце.Не се интересувам от За или Против баенето сте.

Имаше една баба Надка в улицата, успоредна на бул. "Вапцаров" зад Камела. Но не помня точно име на улицата и номер.
Там сме ходили преди години.

# 119
  • Пловдив

Имаше една баба Надка в улицата, успоредна на бул. "Вапцаров" зад Камела. Но не помня точно име на улицата и номер.
Там сме ходили преди години.
В село Катуница има една жена, която мисля че Цеца/Цвета се казваше, но имам стар контакт и не знам дали е актуален 0895 479 706.

Общи условия

Активация на акаунт