Къде в Пловдив??? - 106

• 33 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, някой знае ли къде в центъра слагат капси?

# 181
Здравейте. Ако има някой в района, може ли да провери дали работи днес книжарницата до ДЯ Климентина?
Благодаря.

# 182
Здравейте, моля да ми препоръчате фирма за отпушване на канали. Налага се да е фирма, всичко друго е опитано.

# 183
Здравейте, някой знае ли къде в центъра слагат капси?
Слагала съм на Капитан Райчо, срещу аптека Софармаси, но не съм сигурна дали още работи това магазинче.

# 184
Здравейте, моля да ми препоръчате фирма за отпушване на канали. Налага се да е фирма, всичко друго е опитано.

Oпита ли със сода каустик на люспи  Това е вариант в кофичка

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:18 от dsfds

# 185
Oпита ли със сода каустик на люспи
Което ще направи сапунени лоени топки и ще избълбукацялата помия в първия възможен изход - я в мазе, я някой приземен етаж...
Случвало ми се е няколко пъти, включително вкъщи - сменяхме паркети и кухня... Никога не използвайте подобни препарати за отпушване на канали. НЕ отпушват, затапват още повече.
Само механично. Махали сме цели тръби (съвсем наскоро пак).

# 186
Постоянно отпушвам с такава сода, заради космите от домашните любимци, нищо им няма на тръбите, хем са стари. Но много поскъпна и тя.

# 187
Аз го слагам върху сифона на мивката и пускам вода за да се разтопи и премине през отворите. За другото не знаех, за което се извинявам Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:26 от dsfds

# 188
Постоянно отпушвам с такава сода, заради космите от домашните любимци, нищо им няма на тръбите, хем са стари. Но много поскъпна и тя.
Не твоите тръби. По-надолу, общите щрангове ..
Отвратително като бетон става, нямаше пробиване и с машина с въртящо се метално жило. Беше направила малка дупчица само, колкото пръст. Всичко останало по тръбите беше лоени топки и мръсотия. Сваляха механично всички хоризонтални тръби и ги подмениха с нови. Вътре беше бетон буквално.
Сода каустик и мазнина - осапунване..  когато е в голямо количество - "сапунени" кюфтета, които нямат отмиване, а се затъкват с мръсотията...
Пускайте люспи, тубофлота... Няма проблем.

# 189
Никой под мен не се е оплакал. Докато и над мен, и над дъщеря ми, има теч от тавана, от сифоните на пода.
А с такова жило за сифон въобще нищо не се отпушва, купих специално и така си стои. Цялото влезе и канала не се отпуши.

# 190
Аз ти говоря за машина професионална с 20+м жило, дебело над пръст.

Не за жило ръчно домакинско, с него нищо не става. Имаме 3 такива, само го гъделичкат запушено..
И не кухненската мивка или локалния извод да ти се запуши, а централната тръба на цялата кооперация. Дебела ф 100 тръба.
Както и да е, дано не ви се случва, щото никой не вярва, докато не види... Обикновено по мазетата стават големите мизерии и плувват в  красоти по някое време.

# 191
Аз ти говоря за машина професионална с 20+м жило, дебело над пръст.

Не за жило ръчно домакинско, с него нищо не става. Имаме 3 такива, само го гъделичкат запушено..
И не кухненската мивка или локалния извод да ти се запуши, а централната тръба на цялата кооперация. Дебела ф 100 тръба.
Както и да е, дано не ви се случва, щото никой не вярва, докато не види... Обикновено по мазетата стават големите мизерии и плувват в  красоти по някое време.
точно с това ни отпушиха и ни обясниха какво се получава при реакция на някои от препаратите с мазнините в канала. Напълно излишно похарчени пари за жило от магазина. Наистина само гъделичка 😂

# 192

За деца до 14 г. картата е безплатна. Не се изисква бележка/карта от училище,  само акт за раждане и снимка.

Оригинал на акт за раждане ли трябва да се носи или може и копие?

# 193

За деца до 14 г. картата е безплатна. Не се изисква бележка/карта от училище,  само акт за раждане и снимка.

Оригинал на акт за раждане ли трябва да се носи или може и копие?
копие е достатъчно

# 194
Здравейте,търся препоръка за очен лекар за детенце на 5 годинки. Бяхме при Минева,но не останах доволна. След което посетихме доктор Благовеста Тодорова и тя препоръча да не слагаме очила,а да почакаме още няколко месеца и тогава ако се наложи.Не ми е спокойно много,защото от няколко дни младежа взе да мига много с лявото око. Казва,че го прави нарочно,защото се научи скоро да мига,но на мен хич не ми е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт