Къде в Пловдив??? - 106

• 33 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • под тепетата
tara 2, и аз за него се сетих, но днес не работи.

# 466
Ами Лексито работи днес, имат доста голям избор.

# 467
  • Пловдив
Момичета, купих от Лекси. Наистина имат богат асортимент.

# 468
Момичета, коя е най-читавата автошкола в Пловдив? С достатъчно гъвкаво време за уроците и свестни преподаватели?

# 469
Момичета, коя е най-читавата автошкола в Пловдив? С достатъчно гъвкаво време за уроците и свестни преподаватели?
Бонев!

# 470
  • гр.Пловдив
Аз пък си търся климатик. Преди 15 години си взех втора употреба, японски, който се оказа най, най-сполучливата покупка от всички ново купени тогава уреди. Та сега пак търся такъв. Тогава го взех от едно магазинче на Янко Сакъзов, което вече не съществува.

# 471
  • Пловдив
Аз втора употреба уред днес не бих закупила /вече ги правят толкова колкото да избият гаранцията и им започват проблемите/. Отделно сглобки, мотори и качество не е като на уредите от преди 15-20 години и това го твърдят хора, занимаващи се с техника.

# 472
  • Пловдив
Аз пък си търся климатик. Преди 15 години си взех втора употреба, японски, който се оказа най, най-сполучливата покупка от всички ново купени тогава уреди. Та сега пак търся такъв. Тогава го взех от едно магазинче на Янко Сакъзов, което вече не съществува.
Ние сме с японски рециклирани климатици. Купихме ги от един магазин на бул. България 182. Мисля че се казваше Home clima.

# 473
  • Пловдив
Накарахте ме да се замисля за големия мечок, а бебето се роди, ще го изписват в сряда. И аз още не съм решила, а трябва сто неща да правя утре. Не съм се отказала съвсем от плюшката ,но може би по-малка мечка ще взема Grinning
Торти от памперси някъде да продават готови? Че само поръчки ми излизат.

# 474
  • Пловдив
Ами купете нещо златно за стотина лева за снахата, че Ви е дарила с внуче.По-доволна ще бъде, че и за нея някой се е сетил.Всички останали ще подаряват за бебето.

# 475
  • Пловдив
Вие май не сте влизали скоро в златарски магазин, грама е повече от 100 лева Simple Smile
Купила съм и, естествено, то оставаше и да не и дам.Трябва утре да пришпоря и синковеца, че той не е от най-досетливите, знам ли го дали се е сетил да и вземе нещо.

# 476
  • Пловдив
Сега май е много модерно да се подарява фотосесия.Може би ваучер за по-нататък като мине месец, за да имат спомен.

# 477
  • Пловдив
Тези играчки са много атрактивен и ефектен подарък, спор нама, ако изключим елемента практичност. Аз се сдобих с три: куче, пате, мечка. Огромни. Тупах ги на терасата, утрепвах ги от бой и накрая излетяха от там. Трудно се поддържат. Аз не съм стерилизирала, та стерилизаторът така си остана, бебефонът също си остана чисто нов. Активна гимнастика, забрави! Никакво внимание не обръщаше. Всякакви такива джаджи имах. Дори уред за подгряване на шишета. 😱 Пълна лудост. Може би някаква такава вещ, която обаче ще бъде наистина полезна. Идея нямам какво се предлага сега. И какво би било полезно.

# 478
  • Пловдив
Момичета, грешно сте ме разбрали. Ние сме купили всичко и за бебето всичко е готово. Просто искам да купя нещо, което да остане и да се помни.

# 479
  • Пловдив
Тогава купи мечката. 🥰 Макар че, дъщеря ми пази една плюшка лемур, която влачеше за опашката. Шила съм я толкова пъти, че прилича на Франкенщайн, но има специално отредено място.

Общи условия

Активация на акаунт