Къде в Пловдив??? - 106

• 33 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Предложете ми книжарница с по- богат избор от книги, моля.

# 556
  • Пловдив

Най-богат избор има онлай,  самите издателства си имат онлай магазини и предлагат на по-ниска цена от тази във физически книжарници. Около 1 ноември  ще има намаления, така че може да разгледате и тогава.В момента също има активни кампании за книги:

https://artline-store.net/halloween-vzemi-3-plati-2.html
https://hermesbooks.bg/
https://www.ozone.bg/knigi-s-20-otstapka/
https://www.helikon.bg/books/

# 557
  • Наблизо
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фризьор за дете,което мрази да бъде подстригвано? Някой търпелив..
Много благодаря!

# 558
И в Алати съм виждала килими.
Евмолпия май вече е хотел, няма магазини.
В Молдавия съм ходила преди 8 години, имаше на втория етаж.

# 559
Книжен център Хермес в Тракия

# 560
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате фризьор за дете,което мрази да бъде подстригвано? Някой търпелив..
Много благодаря!
Веригата Пъзел са фризьорски салони за деца. Добре се справят, имам преки наблюдения от единия, защото ми е под носа буквално. Четири салона са в града.

# 561
Голям магазин за килими има на бул. Македония в Кичука. Друг магазин има на бул. Руски (кръстовището с ул.Преслав- до магазина за велосипеди). Ако не ви е далече много богат избор има на пазара в Димитровград или пък направо в Одрин.

# 562
Два пъти сме поръчали онлайн килими - и от килимче ком, и от килимите ком. И двата пъти бях доволна и от обслужване, и бърза доставка. И двата килима бяха хубави, въпреки първоначалното ми предубеждение да си купя килим онлайн.

# 563
Ние обиколихме целия град за килим и най-накрая си купихме от Столипиново срещу циганския мол. Страхотен килим. Без забележки, но и аз търсих точно определен цвят шаги. А за цената няма да казвам, че беше почти 3 пъти по-ниска. 3години вече не ни е мръднал.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 13:11 от GoSSipSs

# 564
Ние обиколихме целия град за килим и най-накрая си купихме от Столипиново срещу циганския мол. Страхотен килим. Без забележки, но и аз търсих точно определен цвят шаги. А за цената няма да казвам, че беше почти 3 пъти по-ниска. 3години вече не ни е мръднал. Ето го килима, много е дебел и хубав.
На каква цена го взехте и има ли големи размери? Замислих се след прочетеното да отида там, но ми трябва голям килим, около 2/3 метра.

# 565
А рошльото отгоре е още по-хубав🥰
Аз не слагам килими, но водих дружка  в циганската махала за да си купи и каза, че абсолютно същите ги видяла на двойни и тройни цени в магазините.
Докато чакахме да и нарежат и поръбят някакви пътеки ни черпиха турска сода и присъствахме на скандал между тъща и зет, не разбрах за какво е, щото беше на индийски. 😆 Дъщерята не участваше и без въобще да я интересува гюролтията, бройкаше турски сериал и ядеше някаква манджа върху две щайги😂 Много забавно беше.
Скоро мисля да посетя златарите, които показахте в темата.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:01 от Чи лу

# 566
И с пердетата е така в Столипиново. В пъти по-евтини и ги ушиват бързо, на място.

# 567
Там където ходихме за килими имаше и пердета.
Отидох с ММ след известно време за перде, което ми трябваше спешно и не можех да чакам две седмици от магазина да го шият. Този път беше само зетЯ и спеше проснат на килимите обграден с воали с брокат. Направо принц ми замяза😂
Малко неудобно, но го събудихме.😆Поръчах пердето, струваше ми колкото в магазина на сточна гара и даже беше същото, но нали спешно ми трябваше. Те там малко на око ги казват цените, етикети няма. Оня вика: ела утре сутринта, готово ще е. Мм отиде, няма го зетя, чак в два следобед отвори палатката, снощи бил на сватба😂

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:30 от Чи лу

# 568
  • Наблизо
Здравейте!
Много благодаря!
Веригата Пъзел са фризьорски салони за деца. Добре се справят, имам преки наблюдения от единия, защото ми е под носа буквално. Четири салона са в града.

Мерси,Кло!
Ние сме ходили в онзи на панаира и не бях доволна.Обръснаха главата на детето,защото нямаха търпение .Явно сме попаднали на кофти фризьор,но..

# 569
  • Пловдив
На панаира Георги е топ, но детето пре всички е сядало, защото не запазваме часове, ами след градината например, който се падне свободен. В момента пускаме коса горе за връзване и последния пътпса му изкривили линията между дългото и късото, но и детето е шавливо, та не смея да обвинявам фризьора, отделно бащата го е водил и на място нищо не е казал.
В Тракия от едното момиче хич не съм доволна, но не помня име, а и мина доста време от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт