Къде в Пловдив??? - 106

• 33 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Синсей на бул.България знаете ли кога ще отвори?

# 646
Вчера четох, че до края на ноември трябва да реорганизират паркинга и да отворят обектите. И новият ритейл парк ще се казва Екс-О-Парк JoyJoyJoy

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novo-ime-i-nova-viziya-z … lY_1p4U3Hkh90XZCA

# 647
Масло на добра цена има в магазина на Родопея на околовръстното, на нас и качеството ни харесва.
Ако ходите до Карлово и Сопот, маслото във фирмите магазини на мандра Ведраре също е на хубава цена, то и на другата местна мандра Полидей също е много хубаво. Съботният пазар в Карлово + обиколка на магазините на местните фирми за месо и млечни за нас е добър вариант за пазар, но ние имаме и други причина за дестинацията:)
Избягвам масло разфасовано в България или произведено някъде по света за българска фирма.

# 648
  • Пловдив
И кво толкова има, че трябва сега и веднага да се купи? Simple Smile
+1
Намаленията важат и за онлайн магазина.

# 649
  • Пловдив
Детските кътове в Южните полъци безплатни ли са за клиенти на заведението?

# 650
Днес около 18,30-18,40 ч може би видях 4 пожарни коли с включени сирени и една полицейска кола. Аз отивах към Лидъл на Пещерско шосе, стори ми се, че колите завиват и спират отстрани на West point сградата. Някой знае ли какво се е случило, досега не съм виждала толкова много пожарни коли наведнъж (не се виждаше пожар)?

# 651
Детските кътове в Южните полъци безплатни ли са за клиенти на заведението?
В Руския клуб със сигурност  не, за другите предполагам също.

# 652
И в италианския е 7 лв на дете, мисля.

# 653
Да, аз него визирах Simple Smile

# 654
Къде на центъра, в участъка между пешеходния мост и Тавекс мога да купя бутилка с филтър за вода?

# 655
Билата в Халите, може би

# 656
Здравейте,може ли да ми препоръчате място за маникюр около автогара Родопи. Правя си основно гел лак,защото си ям буквално ноктите до живак Sad Не съм доволна от мястото където ходя сега.

# 657
Здравейте!
Можете ли да споделите къде е най-добре да се направи изследване за костна плътност?
Не ме притеснява цената, защото това изследване не се прави често, а качеството на самата услуга. Имам  правено такова, за което ендокринологът ми каза, че 'решетката не е поставена на място и нищо не струва'.
Предварително благодаря на отзовалите се!

# 658
Здравейте! Може ли да ми препоръчате къде мога да оставя чанта от изкуствена кожа за боядисване?

# 659
Здравейте!
Можете ли да споделите къде е най-добре да се направи изследване за костна плътност?
Не ме притеснява цената, защото това изследване не се прави често, а качеството на самата услуга. Имам  правено такова, за което ендокринологът ми каза, че 'решетката не е поставена на място и нищо не струва'.
Предварително благодаря на отзовалите се!

На майка му направихме в ДКЦ св.Георги на Васил Априлов.

Общи условия

Активация на акаунт