Отговори
# 30
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿🧿🧿

# 31
И при Рамо същата работа! ❤🔥

🧿🤍🪬

# 32
Рамоли и Афра са страхотни . Все на челни позиции да са винаги 🍀

# 33
Все пак Абра (Олимпиа) е партньорката на Джихан, ако не с него (Мерт) то с кого да има снимки? 😃 Не преигравайте, по-скоро се сърдетете на ония двамата "всичкознаещи" дъртаци, пишещи съчинения по картинки. 😃

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:01 от bellie_ellie

# 34
Кои дъртаци,  bellie_ellie? Новината е от Оя Доган, съгласувана с мениджъра на Олимпия. Тя в сериала само с Мерт ли има сцени? Ясно е, че трупа взаимодействие на негов гръб. Тя па една партньорка... ще кажеш, че нещо за Оскар е играла! Нейсе, нека има 5 минути слава и тя Stuck Out Tongue Winking Eye

Делулу, да беше си турила една буква баре, едвам те познах Grinning

Все пак Абра (Олимпиа) е партньорката на Джихан, ако не с него (Мерт) то с кого да има снимки? 😃 Не преигравайте, по-скоро се сърдетете на ония двамата "всичкознаещи" дъртаци, пишещи съчинения по картинки. 😃

# 35
Важното е,че си ме познала коя съм,от един отбор сме😜. Както и всички тук. Делулута ама един път

# 36
@Еванджелин От снощи нали поствате и коментирате Онур Акай и статиите му.

Колко отдавна са снимали Шахмаран, да си качват снимки, да го рекламират, не ме бърка, радвам им се на снимките, личи си, че се харесват всички като екип.

# 37
  • София
@Еванджелин От снощи нали поствате и коментирате Онур Акай и статиите му.

Колко отдавна са снимали Шахмаран, да си качват снимки, да го рекламират, не ме бърка, радвам им се на снимките, личи си, че се харесват всички като екип.

Рени качи една статия по въпроса, няма общо с Онур Акай.

# 38
Здравейте !  Heart
Мистери ,мерси за новата ни и както винаги много красива тема  Flowers Rose

# 39
За лека нощ! 🫶

🤍🧿🤍🧿🤍🪬

# 40
Добро утро, делулута! Hug
Днес е Голяма Богородица, честит празник! Здраве, щастие и любов във всеки дом!

# 41
Добро утро и честит празник, момичета! ❤️🍀🙏 Здраве и благоденствие Ви желая от сърце!

# 42
Добро утро, момичета! 🫶
Честит празник и от мен! 🍀
И Рамо с 1М! 🎉

# 43
Днес е деня на Варна и не работен ден за варненци!Искам да честитя празника на съгражданките си,/поне вече знам,че има една/от отбор делулу.За съжаление,аз съм на работа и то 12 ч.така че няма да мога да му се насладя.Честит празник варненци!

# 44
Айде, чичо Абдулджелил се появи! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт