Отговори
# 45
# 46
Добро утро! 🙂

Честит празник на всички! Бъдете много здрави и благословени! ❤️ Честит празник на града, Мими! Аз също съм от Варна! 😊

# 47
Топла, бълбукаща и пъстроцветна тема! Браво!

# 48
Добро утро,дами🍀,mimi65,Liliaчестит празник съгражданки, мои!Мими споделям мъката с работния ти ден😀Честит празник,бъдете живи и здрави всички 🌷,без нерви днес и много усмивки,🤗

# 49
Честита Богородица, момичета! Бъдете здрави и щастливи Kissing Heart Честито на именничките ни Flowers Rose

#Delulu

# 50
  • София
Честит празник на всички!

Честит рожден ден на Сейран! Не е сигурно вече, че на тази дата й е рождения ден, защото за две години едно тържество не видяхме. Както й пожелават и в Х, дано в трети сезон постигне мечатата си да си завърши образованието, да започне работа и най-после да бъде наистина щастлива, без всички проблеми всеки ден Simple Smile

# 51
От Х и от мен:heart:

İyi ki doğdun Seyrom🤍
Ve sen iyi ki bizim Seyromuz oldun💜
#AfraSaraçoğlu

Честит рожден ден, моя Сейро Blue Heart
И добре, че ти стана нашата Сейро, #AfraSaraçoğlu Purple Heart

# 52
Здравейте, до 17 епизод на 2-ри сезон съм и не мога да не споделя, че сериалът доста ми грабна вниманието, но има много недостатъци. Сценаристите нагаждат образа на Кязъм спрямо целите на сериала. Много малко образи имат някаква логическа последователност. Приморно Кязъм е силно отрицателен образ, а те го дават и в добра светлина, все едно е изцяло друг човек, няма никаква логика в неговия образ. Човек се пита злодей ли е или е добър герой? Сейран с капризите си и преувеличаването става досадна, за най- малкото се дърля с Ферит, можеха да измислят нещо по-достоверно, за да има напрежение. А най-глупово от всичко е мнимата бременност на Пелин. Как така тя изведнъж забременя, не са дали нито един епизод, в който Ферит примерно се напива и преспива с Пелин. Поне това да бяха направили....

# 53

Честит празник на всички пожелавам ви здрава и късмет !! Нека  Света Богородица ви закриля !!! Черпя ви виртуално питка 😍

# 54
Изчетох ви и идвам с едно много готино и забавно клипче на Сейфер 😂
Вече ми липсват на екрана…
https://vm.tiktok.com/ZGecuhj5S/

# 55
Започваме! През втората седмица на септември! 🧿 Ихууу! 🤘

# 56
Здравейте,не съм писала до сега,но ви чета с интерес.Нямам инстаграм или време да се ровя в Х и научавам клюките от Вас.И аз съм варненка-честит празник на всички съгражданки в темата.Колкото до новите думички и определения и аз трябва да се считам от отбор делулу.Харесвам много и двамата,сериалчето е супер,но дано 3ти сезон да е силен като 1ви,а не боза като 2ри.

# 57
  • София
Снимали са Афра в Истанбул

https://x.com/MuzikveTV/status/1824009516658065704

Питат я за баща й, веднага й се развали настроение и до въпроса за Мерт затвори вратата на колата.

Важното е червният лак 💃💃💃🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Дядото е харесал днес АфРам, меджу другото да спомена Simple Smile

# 58
Много красиво Афито! ❤🤍🧿🪬🍀

# 59
  • Ямбол
Честит празник момичета 🥰.
Честит Имен ден на именничките.Носете името си със здраве и бъдете много щастливи.🥂💐🥰
И Честит Рожден Ден на Сейран Корхан.Добре,че те има антеп фъстъ. Обичам те Сейрошум беним ❤️❤️❤️

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 14:43 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт