Отговори
# 15
  • Ямбол
Здравейте слънчеви момичета 🌞🥰
Mystery благодаря ти за новата ни темичка .🧿🤗💐
Рамо е страхотен пичага.Милия, то как да не се смее на жълтурите  🤣.

# 16
Благодаря, Мистери за новата тема!🧿🌹🤗

Тази седмица очаквам клюки от яхти🧿,че 3 сезон наближава🧿 и време за почивка не остана…

Хайде, на делулу да ни е!🍀

# 17
Благодаря за новата тема Мистери !! Видях че на 20 август почват снимките 😳

# 18
  • София
Според клюкарите в Х, Емре и Гьозде са сдобрили АфРам в Чешме като са се срещнали с Мерт
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Отбор Делулу Hands Metal

Аз иначе не очаквам нищо до началото на снимките Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:08 от MysteryG

# 19
Мистери, доколкото съм чувала, Гьозде и Емре са били Купидоните и предния път Stuck Out Tongue Winking Eye

В Х са плъзнали спасителки с профилни снимки на Серка, които с пяна на уста твърдят, че Чапкъна е станал популярен благодарение на Рамо. Ами не е така, когато дръпнаха образа на Сейран встрани от историята, рейтингите паднаха. На никой не му пука за любовните приключения на Феро, извън основната двойка. Успехът на Чапкъна се дължи на хармонията между Афра и Мерт. Не е лошо да си го набият поне в главите ахахаха.

# 20
  • София
Вижте какво е харесала Афра в Инстаграм

https://x.com/urazbulbeni/status/1823671987928989767?t=8CRMqBe2t … _EZ52sceaM2Q&s=19

Снимка на Афра, вероятно е от завършването на езиковия курс

Еве, сигурно същите си го представят гадже с някоя от актрисите там, нищо, че едната е по-голяма от мен. Ама аз си казах вчера какво си мисля Kissing Heart

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:19 от MysteryG

# 21
Специално за отбор Делулу 🤣🥳🥳. Сутринта по БНТ обясняваха новите жаргонни думи, вкл. Делулу, демек Луд 🤣. Навсякъде сме, ей 😁.
Да не е спам, хайде чакам снимки да почнат. Уж Мерт приключил, само преснимали някои сцени.

# 22
  • Яко в Матрицата...
Уж Мерт приключил, само преснимали някои сцени.
Ау, така ли пишат? Хайде, иншаллах Joy
Той заради това ли беше толкова щастлив и така се хилеше?  JoyJoyJoy

# 23
  • Пловдив
Поредната спретната, прекрасна и цветна тема!
Сърдечно благодаря, MisteryG!
Момичета и мен ме бройте в отбор Делулу.
Тези двамата сладури ме подлудиха, както в сериала, така и в реала.

# 24
Снощи си припомних тези сцени. Ферит и Мерт на моменти наистина много си приличат,помните ли как си игра с децата в мола като снимаха Афра като клоун. Или онова момиченце болно от рак ,което мечтаеше да види Афра и Мерт на живо. Много силна емоция . А тук Ферит просто дари щастие на едно друго дете.

# 25
  • София
След статията вчера за девойката Олимпия, днес си пуснала нов дъмп от Шахмаран, само с Мерт. Ами сори, ама ми минава категория ББК и статистката тази. На мен ми харесаха сцените й с Рамо, но това си е чист безплатен ПР. Тя има само 12 хиляди последователи в Инста, сега ще набъбнат.

# 26
# 27
Сопата иска бързо, бързо да стане известна, ама в инста не ѝ прощават! 🤣🤣🤣 Тя се мисли за модерна като се заиграва с феновете, но според мен ще съжалява! 😂

🧿🤍🧿🤍🧿🪬

# 28
Още от Шахмаран и Мерт ❤️🧿

# 29
И още! ❤🔥

🤍🧿🤍🧿🤍🪬

Общи условия

Активация на акаунт