Отговори
# 585
И аз, и аз ще гледам! Нямам търпение даже! 🤘

🧿🤍🪬

# 586
Здравейте.И аз ще гледам,даже се изнервих,много дни има още до 13.09,ако не променят и датата.До край,никакво отказване.Четох в една страница,Алев.рус,че Синан щял да бъде роднина на Сейран.Колко е вярно,не знам.

# 587
Нито крачка назад, момичета! Ще гледам и аз до последно!❤️ Допускам да ги разделят по някаква причина,  но няма да имат нови връзки! Не може! Тия новите ще обикалят само около тях и ще ни вдигат кръвното. Това е!😁😉
П.П. Да ги подкарват всички хейтъри, много ги бавиха даже 🤬👿

Ма, това е най- странното. Изчерпахме причините за раздяла на СейФер в първите два сезона. Преминаха през всичко и любовта им ставаше все по- силна и силна след всяка беда.
Първо се бореха със себе си, после семействата воюваха, Пелин и Тарък ги вадеха от релси, ревнуваха се до полуда. Ферит, живя със заблудата, че ще има дете от друга и въпреки това не се отказа от Сейран, дори когато самата тя го напусна. Но видяхме, че и тя в големия си свят не намери щастие без него. Единственият път, когато я видяхме да обядва с друг мъж беше в следствие на изнуда. Ферит се опита да се прави на женкар и избяга с 300. Не можа да бъде с друга.
Какви интриги се вихреха. Имаше период, в който всички действаха срещу тях, СейФер бяха на път да избягат от всички и всичко, стреляха по тях..., но даже и пред смъртта бяха ръка за ръка.
Когато Сейран разбра, че е болна единствената и цел беше да изживее пълноценно с Ферит броените си дни. Да му роди дете...
Сигурно ми е прекалено бедна фантазията, но наистина не ми хрумва причина за раздяла точно сега, която да не изглежда тъпо. А, не ми се иска да започваме тъпо...
Както и да е, моята фантазия не е от значение Grinning, стискам палци за въображението на сценаристката.

# 588
Нито крачка назад, момичета! Ще гледам и аз до последно!❤️ Допускам да ги разделят по някаква причина,  но няма да имат нови връзки! Не може! Тия новите ще обикалят само около тях и ще ни вдигат кръвното. Това е!😁😉
П.П. Да ги подкарват всички хейтъри, много ги бавиха даже 🤬👿

Ма, това е най- странното. Изчерпахме причините за раздяла на СейФер в първите два сезона. Преминаха през всичко и любовта им ставаше все по- силна и силна след всяка беда.
Първо се бореха със себе си, после семействата воюваха, Пелин и Тарък ги вадеха от релси, ревнуваха се до полуда. Ферит, живя със заблудата, че ще има дете от друга и въпреки това не се отказа от Сейран, дори когато самата тя го напусна. Но видяхме, че и тя в големия си свят не намери щастие без него. Единственият път, когато я видяхме да обядва с друг мъж беше в следствие на изнуда. Ферит се опита да се прави на женкар и избяга с 300. Не можа да бъде с друга.
Какви интриги се вихреха. Имаше период, в който всички действаха срещу тях, СейФер бяха на път да избягат от всички и всичко, стреляха по тях..., но даже и пред смъртта бяха ръка за ръка.
Когато Сейран разбра, че е болна единствената и цел беше да изживее пълноценно с Ферит броените си дни. Да му роди дете...
Сигурно ми е прекалено бедна фантазията, но наистина не ми хрумва причина за раздяла точно сега, която да не изглежда тъпо. А, не ми се иска да започваме тъпо...
Както и да е, моята фантазия не е от значение Grinning, стискам палци за въображението на сценаристката.
На мен също не ми хрумва причина, и това в момента ми е най-любопитно .... Защо ще бъдат разделени...

# 589
  • Пловдив
Привет,  момичета!
Аз също ще гледам,  защото съм от най-верните  последователи както на АфРам, така и на СейФер, въпреки безумния сценарий, който се готвят да ни поднесат с този скок във времето, че и разделени на всичкото отгоре.
Чак не мога да повярвам на това което се случва.
А, относно писаниците в Х съм възмутена от дъното на душата си. Това не са фенове, а не  знам какво, всъшност знам, но не искам да ги определям, за да не бъда цинична.
Вече нямам търпение да започне 3 сезон, но то почти не остана има - няма 2 седмици и половина.Blush

# 590
Само ще ви кажа ,че други теми евала ни правят за това ,че сме такива фенки и въпреки всичко не се отказваме да гледаме сериала. Много се гордея с това. АфРам винаги ще има въпреки всичко.

# 591
Аз също чакам с нетърпение началото на новия сезон. Мисля че да се оправят кашите от втори имаме нужда точно от скок във времето. Разделени СейФер, които се срещат по вълнуващ начин и искрата отново пламва между тях, а защо не и като конкуренти в бизнеса с бижута...

Крайно време беше и Мирай да предприеме мерки в защита на Мерт. Вече се минаха всички граници, особено пък снощи ситуацията беше изключително неприятна намесвайки и майката на Рамо. Да Мерт е трън в очите на доста хора, защото е млад, талантлив, работлив, успешен, той показа че с упорития си труд от "селянина" от Шиле както го наричат е сред най-популярните турски актьори, а името му вече завладя и милиони сърца по цял свят. Не може да се унизяват по подобен махленски начин нито Афра нито Мерт, а камо ли да се намесват техните семейства. Това е безобразие и тези особи, които си чешат езиците и си избиват комплексите трябва да си получат заслуженото по съдебен ред.

# 592
Момичета, бройте ме и мен. ❤️ Аз също си чакам трети сезон и Сейфер. Както писах и по-рано, чакам си ги със свито сърце, но не могат да ме откажат. Но наистина най-много се надявам каквото и да измислят, да имаме логично обеснение за взетото решение. Това беше най-голямата ми болка във втори сезон.

# 593
Ив, точно това ми е много интересно, какво решение ще им напишат, че са взели. Сигурно ще е най-лесното, Сейран е заминала и не е казала на никой къде отива.

# 594
Еванджелин, аз си мисля, че няма как поне Суна да не знае истината за Сейран (ако слуховете за заминаването наистина са верни).
В първи сезон Суна каза на Ферит, че Сейран го обича. Аби е най-близкия човек на Ферит и много пъти се опитваше да смекчава реакциите на СейФер при скандалите им. И понеже през този сезон трябва да ни върнат АбСун, тъй като Кая със сигурност изчезва, очаквам именно те двамата да съберат СейФер, а така и отново те да се съберат.
За причините за раздялата на СейФер не искам да гадая. И на мен въображението не ми стига 😁. Дано в трейлъра да хвърлят светлина.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 20:14 от Iv32

# 595
Още когато се говореше за заминаване с Тарък,четох че ще замине сама а и истинската Сейран наистина заминава в чужбина сама да се лекува и не знае че е бременна.Тогава помня за влюбен доктор,за брат се пишеше който и дава стволови клетки и се излекува напълно.Има тежка бременност и ражда там и после иска да се прибере но доктора не я пуска,уж продължава лечението.Бяха писали че ще се завърне след 2 години с детето но ще го скрие от Ферит,защото той е променен и има жена в живота му.Сега дали ще продължат тази линия или ще измислят друго ще видим.И кой е Синан също,брат,доктор или някой друг.За Феро е ясно че няма да е спал 2 години.

https://www.instagram.com/melekshain?igsh=dDUzZ2tlNDZqeXN5

Тук се вихрят Мерт с кого е спал,танцувал и т.н...без грим е ужасна,евтина пачавра и ако нашия се е поддал,наистина ще е загубен.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 21:04 от Милена Тодорова 756835

# 596
Напълно възможно е след припадъка, лекарите в болницата да кажат на Сейран, че е бременна, но предвид заболяването ще е рисковано да го задържи. В такъв случай, виждам как тя би могла да скрие новината от всички и да инсценира раздяла с Ферит, в опит да роди без никой да знае. Всеки в семейството би избрал нейният живот пред този на детето, за Ферит да не говорим.
Ще накара Суна да замаже думите си- "тя е болна, много болна" с паниката в онзи момент и ще замине. Може и със Суна... Ферит ще е съсипан, ще направи още един опит да се върне към старото си Аз, а отстрани  ще изглежда, че е успял и точно така ще го види Сейран, когато се върне.
Почти се доближихме до истинската история Grinning
.

# 597
Рамо с фен

# 598
Аууууу...На Бали имало и мъже 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 599
Дичка,те Мерт го бяха изкарали и на другия бряг така че 😀.

Общи условия

Активация на акаунт