Шестокласници 2025/2026

• 20 860
  • 448
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
А кога се очаква да излязат резултатите от този тест?

# 391
  • София
По някои новини казаха до седмица.
Като е онлайн си представях че веднага е ясно, ама ...

# 392
От смарТест казаха седмица, а МОН уточниха, че не е вярно, защото те искат да си ги анализират, обработят и кой знае какво и чак тогава ще ги дадат. Тук идва въпросът какво общо има анализа с предаването на резултатите? Те да ги дадат, пък след това да си ги групират, сканират, анализират, валидират, входират колкото си искат. Не мисля, че показването пред хората пречи на обработката за целите, които са обявили - а именно да видат дупките от прехода към прогимназия и да се анализира какви мерки могат да се вземат за повишаване на качеството на образование в 5 клас.

Това е обучението, в което може да видите обяснението на МОН https://www.youtube.com/live/ucUcMf2asN4

# 393
  • European Union
И другият важен въпрос е къде ще ги видим. Аз залагам на "никъде".

# 394
И личните данни на децата ще се търкалят насам натам, доколкото виждам...

# 395
  • София
Здравейте, дали някой има запазени въпросите от примерния тест за входно ниво, който беше публикуван на vhodno.bg?

пак е достъпен примерния тест с 4 задачи.

# 396
Нашите резултати излязоха в Школо.

# 397
  • София
къде точно и кой ги е въвел?

# 398
В школо-въведени са от учителя по математика.

# 399
Токущо Министъра каза, че резултатът е 8,9 точки от 20. И каква е тази скала, че даже и "Среден" 3 и нещо... Проблем са с проценти, геометричните задачи и практически. Ще видим как е при нас положението.🤪

# 400
  • Пловдив
Да пуснат задачите, а не да хвърлят пясък в очите. Голяма конспирация, голямо чудо. Кому е в услуга тази тайнственост?

# 401
В услуга на манипулацията и интерпретацията. Готвят нещо, което ще представят на обществеността не веднага, но мотивирано с незадоволителните резултати и с това как всичко е наред в системата, само учениците - не.

# 402
В нашето училище даже резултатите на децата от този тест още не са обявили, вие задачи искате. Laughing

# 403
  • Пловдив
И в нашето училище няма резултати, а на мен ми се изчерпа търпението да разбера защо голяма част от децата са намразили портокаловия сок.

# 404
  • у дома
И в нашето училище няма резултати, а на мен ми се изчерпа търпението да разбера защо голяма част от децата са намразили портокаловия сок.

12.Две кутии с портокалов сок имат форма на правоъгълен паралелепипед и са с еднаква вместимост,но с различни размери.Едната кутия е с размери 10 см,5 см и 20 см,а другата е с дължина 8 см и широчина 5 см.
а) Колко литра портокалов сок има в една пълна кутия?
б) Колко сантиметра е висока втората кутия?

Общи условия

Активация на акаунт