Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 003
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Въпрос - тази Стиляна съм сигурна, че съм я гледала като водеща на някакво радио. Идеи кое радио е 😃?
Дълбоко се съмнявам, сигурно я бъркате.
Щеше да излиза някакво инфо при справка в гугъл. Освен това с тази потресаваща дикция...
Тя говори на зверски диалект, каква водеща, какви 5 евро….
Тя и Ивка фъфли, ама ей я на - водеща , репортерка, подкастърка.. Това отдавна не е критерий за родните медии...Та нищо не би ме изненадало.

# 511
Изгледах и аз най-накрая злополучния подкаст с Коцето. Той че лъже, лъже, ама Неделчо как си изпусна нервите, не мога да повярвам. И все пак, в този спор аз съм на страната на Неделчо. Много е гадно да те лъжат и да те правят на глупак. Явно Неделчо се е сближил с тях и сега това му дойде наистина в повече.

# 512
За сезон 2 лъжците ще са по обиграни

# 513
Тя и Ивка фъфли, ама ей я на - водеща , репортерка, подкастърка.. Това отдавна не е критерий за родните медии...Та нищо не би ме изненадало.
Е да, ама уважаващите се медии, държат на това. А онлайн предавания и то такива, в които всички са батко и братко... какво сте очаквали? Нидиелчу кани гаджето му да е водеща. Ивка им е първа приятелка. Дори и да са й плащали нещо, със сигурност не е като за професионален водещ/актьор... като Карамазов, Ралица или Димо

Айде малко порция смях:

# 514
Кукушев  - велик!
Иначе има много разлика между онлайн риалити и телевизионно, но и в телевизионните стават грешки. Джаки бизнес дамата издаваше кой къде победил, какво станало и от Ергена знаеше всичко, наблегна се на това, че Виктор в сезон 1 е избрал Виктория, защото така му е казано (рускинята подкупила), срещите мега нагласени и фалшиви, в сезона на Алек май имаше две противни близначки, едната, от които обвързана за женен марокански ли, алжирски ли футболист, играещ в България. Само финалът за мен НЕ беше нагласен, но са го позволили, защото майката на Алек е известна кардиоложка и вторият му баща е мъж с положение, а и с такъв финал тип мамино синче плюеха хората, но имаше гледаемост и се говореше много. В "Игри на волята" бутат на поразия вече по някакъв начин известни или заможни, някой път дават шанс и на друг човек да се изяви. Водещите са идеални, но... Моля ви. Неделчо е легенда и много право се изказа, няма в неговата продукция да бъде правен на глупак от тарикати. Подкупността в медийното пространство и без това писва вече. Логично да иска да работи с приятели, в онлайн пространството имаш повече свобода за избор на колеги. Подкастите са доказателство - има някои доста цинични, а това в телевизия никога няма да бъде позволено. По времето на Биг Брадър може би, но сега с новата cancel култура и тежката ръка на СЕМ няма начин. Гледаемост обаче трябва да има, затова явно и набутаха Теа и Гош.

# 515
Теа по време на ергена не ми се вярваше да е толкова противна, колкото я изкарваха, но тук надмина всичките ми очаквания за идиотизъм. Нз как не си дава сметка как изглежда отстрани, но явно и не може.
Симеон би се прикрепил до такава като нея, популярно лице, палава, ще се случват разни интересни неща, той си е извратен и без това..
Коцето, ех Коцето, познах го като го видях от някакво видео за ергена, което коментираше малко нелепо. Та той му е бил явно прототипа, такива опитах се да съм добър за себе си, за продукцията, за Теа, за мея, глупости, явно е и навън такъв актьор, лесно извърта нещата, жалко, но явно първото впечатление си е меродавното. А първото впечатление беше кофти защото защити Алек по много странни причини. Коце, разбери, не си ти тоя дето знаеш всичко, за да правиш избори за всички хора, за да били и те добре. И това как гледал да не нарани никой,пълен смях! Ще знае той всичко, ще предвиди всичко, ок, ами ако влезе с някое момиче, тя вземе се влюби в него и искаше да се мачнат, какво щеше прави? Щеше да я отхвърли, или нямаше, за да избегне да е лош и щеше да остане без приятелката отвън? като цяло не е лош, но поемането на отговорност за изборите си ще му помогне.

# 516
Теа и Гош увеличават гледаемостта само на продукции, в които не участват.

# 517
Гош не го знам, не ги следя много сега онлифенсърки, онлифенсъри, русалки, то е чудо, дано опазя детето от такива псевдо идоли, пълни бози и падение. Иначе той може да се развие, има капацитета поне на външен вид.
Йордан ми е много мътна Индия там, егото му е засегнато сякаш от някоя отвън или няколко може би и сега влизайки ми излежда, че е решил задължително да е избран, да има мач, да прави се@с, да се покаже като големия мъж, за да е известен с мъжкото си поведение. Неделчо и той с тия суперлативи, с тези комплименти какви били участниците, леле какви критерии имаме вече, нз. Николай ме дразни много колко е бавен, но като гледах на церемонията как реагира на отговора на Симона, като избра Йоан за баща на детето й, ми стана даже красив спрямо тях двамата. Да се вземат с Йоан, да си се любуват на тела, на устни, само нз как ще усети мъжкото в него, той е крехък много. В началото си помислих, че Симона хареса Йордан, но много агресивно й влезе и като се огледа, реши да вземе по- безопасния, Николай. Това в реалния живот колко често се случва, и двамата избраха на пръв поглед по- спокойните и леки партньори и през цялото време може да копнеят за нещо по- емоционално, по- горещо, да изневеряват, но да се връщат при питомното, много демотивиращо..

# 518
Симеон и новата "изкусителка" определено се познават. Нищо чудно да се окаже, че тя е бившата му пруятелка a.k.a доведената дъщеря на брат му, за която разказваше.
Варна е малка.... А как се казва брат му?

# 519
Хахаха, нищо чудно да се окаже тя, да. Ама той понеже не общува с брат си (не били се чували и виждали 5 г) и явно не е знаел коя му е доведена дъщеря, та се е залюбил с доведената си племенница? Да бе... Съшито с бели конци. Явно брат му в последните 5 години си е избрал сегашната жена, чиято дъщеря се оказва гадже на Симеон.
За връзката с братовчедка му... да не говорим Grinning

# 520
Рич Форестър, пасти да яде Joy

# 521
Тази новата ми е като изкусителка от алиекспрес, то тяло, то маниери женски, тотал щета е. А едно време какви изкусителки имаше, тва Златка райковата, тва калина, тази не е плюс сайз, но е минала покрай изкусителките
.

# 522
И аз си помислих, че новата е на Симо въпросната братовчедка

# 523
  • София
Тази новата ми е като изкусителка от алиекспрес, то тяло, то маниери женски, тотал щета е. А едно време какви изкусителки имаше, тва Златка райковата, тва калина, тази не е плюс сайз, но е минала покрай изкусителките
.
Ако и гледаш инстаграма е изкусителка, ама в предаването влезна момиче, което по- скоро е изяло изкусителката .

# 524
  • Paris
И аз си помислих, че новата е на Симо въпросната братовчедка

Аз също.

Общи условия

Активация на акаунт