Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 643
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Даа, не случайно пиша за втори път, че Симона е мързеливичка и флегма. Тя затова и си избра Никито. 😁

# 151
Йордан, че допуска мн грешки с прибързаното си поведение и нужда да е задължително с някоя жена и тя да му задоволява потребностите ,така е. Като някоя жена ти каже не, би следвало да се отдръпнеш, а такъв тип мъже напротив, дори стават по-досадни от необходимото. Но Ина си играеше с него на топло и студено и смесените сигнали наистина могат да докарат човек до вид агресия. Тя не е влязла за любов, а за слава и реално на нея не й пука дали ще я захареса някой. Права беше с това, че не можеш да се влюбиш за 5 дни, то дори за месец ще е малко трудно, необходимо е опознаване и той наистина имаше моменти, в които не я слушаше , а говореше през нея, но и тя се гавреше с неговите действия на моменти. Как може да говори за бившия си пред непознат мъж.

# 152
Обаче Симона се притесни, че другите не си говорят с тях и тогава започнаха провокациите към Йоан. Тази мацка си им дърпа конците на неориентираните както си пожелае. Моля не мислете, че ѝ симпатизирам. И моля да ме извините за жаргона отпреди 30-40 год.

# 153
Чакайте да питам - сигурно е обсъждано, но аз гледам сезона за 2 дни, че съм с ковид и не мога да мърдам никъде, та нямам много опции да запълня малко време Grinning
При положение, че риалитито е любовно или поне се позиционира като такова, ако няма истински потенциални двойки, а само стратеегически нагласени такива, не е ли безмислено, как се определя печелившата двойка? Един ли печели парите или двойката?

# 154
Две двойки са на финал. Печели едната двойка след гласуване на публиката. Четиримата финалисти предварително избират дали искат околосветско пътешествие или 10К (май беше - не помня). След като се излъчи финалният вот и се определи печелившата двойка, мъжът и жената разкриват какво са избрали. Ако единият е избрал пътуването, а другият парите, печели само този с парите. Ако и двамата са се спрели на парите - и двамата си тръгват с празни ръце (те това не са знаели при решението си) и накрая, ако и двамата изберат екскурзията, заминават заедно на пътешествие.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 13:40 от Alucard

# 155
Ох, най-после разбрах.

# 156
А как  възпрепятстват двойките да се наговорят какво ще изберат- естествено, че няма да се прецакат и двамата да посочат парите като има риск съвсем да не вземат нещо ? Аз бих се уговорила, за да вземе поне единият и после може да се разделят Simple Smile) за по една хубава почивка пак ще стигне Simple Smile

# 157
Не, те не са знаели, че ако и двамата изберат парите, няма да получат нищо. За това условие са разбрали едва след направения избор.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 13:03 от Alucard

# 158
Аз що си мислех, че ако и двамата изберат пари, си разделят сумата ? Явно толкова внимателно гледам Joy

# 159
Добре че добри и жертвоготовни хора тичат из разни подкасти и после ни разясняват правилата 🥰😘😍

# 160
Как може да говори за бившия си пред непознат мъж.

Първо кекса с непознатия мъж , после подробностите, какви сте що сте имена, и други маловажни неща

# 161
Много благодаря за разясненията. Много увъртяно с тези правила. Може би защото им е първи сезон и после ще пооправят хаоса. Подкастът е трагеедия. Ния-Косара, ако така се казва момичето, е тотално неадекватна и неподходяща за този формат.

# 162
  • София
Понеже някой в eдин от безкрайните подкасти се усъмни дали изобщо ще има любов в това предаване, Михаил каза, че на финала зрителите щели да изберат по-влюбената двойка, а не стратезите. Grinning Не знам как е стигнал до този извод. Grinning

# 163
  • София
Сега слушам Коцето в подкаста. Разочарова ме и той бил обвързан, но Неделчо и Мишо казват, че имат кадри как неведнъж се е опитвал да целуне Теа по устата. Бяха изненадани неприятно.

# 164
Този подкаст наистина е скандален - Коцето се оказа, че също се е сближил с момиче преди да влезе и Неделчо и Мишо бая го поизпотиха и разкостиха за това признание.
Признавам, че не съм очаквал такива обрати и драми PopcornPopcornPopcorn

Общи условия

Активация на акаунт