Как биха постъпили вашите мъже в тази ситуация?

• 6 738
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
Нямаше да го спирам, но съм сигурна, че нямаше да отиде.

# 46
мисля, че нямаше да отиде, или поне щеше да е за кратко
но със сигурност щях да съм бясна

# 47
на мен щеше да ми е кофти но той сигурно щеше да отиде щом са имали уговорка или другия вариант е да оставя детето на майка ми иаз да отида

# 48
  • Sofia
Слава Богу, не сме попадали в подобна ситуация.

Обаче я да ви питам аз вас нещо:

Ако детето Ви е болно, а вие имате уговорка с ваша приятелка от друг град, ще излезете ли и ще си оставите ли болното дете????

Защото аз не бих, същото очаквам и от съпруга си
Ще оставя болното си дете да го гледа мъжа ми за 1 час ако трябва. Правила съм го  Embarassed

# 49
попадала съм в подобна ситуация,само че на мен ми стана зле.той не отиде,въпреки,че не беше ги виждал повече от половин година
но ако беше отишъл много щях да се вбеся и щях да направя скандал
 Peace

# 50
  • Варна
Като съдя по себе си ми е ясно, че жените просто не знаят какво искат.
Мъжете мислят по друг начин и затова мъжът ти е излязъл и се е забавлявал.
При нас щеше (и е ставало в подобни случаи) така:
1. ТОЙ щеше да предложи да остане
2. АЗ щях да му кажа да отиде и да не се притеснява, ние ще се оправим
3. ТОЙ щеше да отиде и да се забавлява
4. АЗ щях да съм бясна и да се цупя като се прибере
На сутринта щеше да ми е минало  Peace

# 51
Току ще попитах мъжа ми как би постъпил, защото честно казано нямах представа...
Каза, че щял да се обади на приятеля и да се извини... нямало да отиде...
Аз мисля, че ако има уговрка не бих го спряла, но ако не иска да иде не бих настоявала Naughty

# 52
сигурно ще отиде и няма да се чувства комфортно, а и се е случвало да го повикам през нощта (от работа), за да закараме детето до болницата-идва за минути, така че не бих се притеснявала

# 53
  • София
Никол, не е важно кога и колко а КАК си виждат очите!!!! Ние с мъжа ми се виждаме изключително рядко напоследък (според твоите представи доколкото съм чела твои постинги по темата), но пък се виждаме качествено!!! Това за мен е по-важно ... някак ми се струва неуместно да ме питат кога си виждаме очите...

Качеството не зависи от прекараното време, както и да го смятаме, 5 часа качествено са повече от 5 мин. качествено.

Това, че аз приемам за нормално мъжът ми след работа да си дойде вкъщи, а не да има отделен живот, не означава, че е вързан за мен, хваща детето излиза примерно, все пак и той има потребност да прекара известно време с нея, пък за мен, каквото остане  Laughing

Не съм искала никой да изнася семейни неща, особено, ако не му е приятно или мисли, че е неуместно  Stop

Ами гледай сега, аз затова казах, че хората и отношенията са различни, обаче ти се зачуди кога "свободните семейства" се виждали... Ми виждаме се.. при това толкова колкото имаме необходимост! Всеки има личен живот и време за себе си, както и всеки отделя необходимото (също относителна величина) на семейството!

5 мин качествено са по-малко от 5 часа качествено!! Въпросът е обаче на кой колко му е неохходимо, щото ако на мен някой ми говори 5 часа мили думи и колко ме обича честно казано бих се отегчила зверски! Такъв ми е характера! предпочитам 5 думи казани на място отколкото 5 часа сваляне на звезди... Ама точно затова хората са различни... Искам с всичко това да кажа да не се учудваш просто... както аз не се учудвам на твоите вижания. просто приемам, че има хора с виждания различни от моите и щом така им харесва нека да си живеят така, на мен не ми пречи... Grinning

А за уместността... някак неуместен ми се стори въпросът зададен по този начин
Във форума повечето са много "свободни" семейства, чак се чудя кога си виждат очите
звучи леко иронично и насмешливо и ме подразни честно казано по гореспоменатите причини ...
Та така...

# 54
Та всъщност отново ме хвана яд на мъжа ми, понеже се прибра към 12 снощи като междувременно дори един път не се обади да пита как сме.

Аз това не го разбирам- добре, ти нали имаш телефон, детето е при теб, той знае, че ако има нещо, ще му се обадиш, защо трябва да те проверява?! Това за мен не е липса на заинтересованост. Аз като излизам и оставям малката на мъжа ми, което е голям проблем, защото тя реве до захласване без мен, никога не се обаждам да питам как са. Не защото не ме интересува, а защото вярвам, че ако има проблем, мъжът ми ще ме намери.

Иначе на първоначалния въпрос- ще му предложа да покани вкъщи приятеля. Зависи все пак и от какво е температурата. Дъщеря ми вдигаше непрекъснато температури от зъби, беше се превърнало в ежедневие, в такъв случай не бих се притеснявала да остана сама.

# 55
  • София
Ще ме попита за моето мнение. Аз самата бих му казала да отиде и ако имам нужда от него да се прибере. След като е планувано отдавна,, а и не може с нищо да помогне вкъщи Hug
Не се ядосвай мъжете имат повече нужда да отпуснат Wink

# 56
... А за уместността... някак неуместен ми се стори въпросът зададен по този начин
Във форума повечето са много "свободни" семейства, чак се чудя кога си виждат очите
звучи леко иронично и насмешливо и ме подразни честно казано по гореспоменатите причини ...
Та така...

Да. Разяснението ... свободните семейства във форума, доколкото съм запозната имат поне по 1 вечер, в която излизат самостоятелно Peace като сметна, че мъжът ми почива (не винаги) събота и неделя, ако едната свободна вечер е моя (да кажем петък), а другата е събота (съответно негова), кога ни остава време да се забавляваме заедно? През делничните дни не ми се връзва  Tired

# 57

Така мисля и аз с тази разлика ,че сигурно до сутринта няма да ми е минало,и още ще се самонавивам ,че ни е пренебрегнал и ще се цупя

# 58
  • София

Така мисля и аз с тази разлика ,че сигурно до сутринта няма да ми е минало,и още ще се самонавивам ,че ни е пренебрегнал и ще се цупя

е защо тогава сами си правите живота черен? Simple Smile
като не искате той да отива, защо се съгласявате, пък после му се цупите? това не го разбирам.
криворазбрана дипломация?

# 59
  • Резерват "Северозапад"
Отговарям на темата след като питах лично мъжа ми как ще постъпи в такава ситуация - ще излезе да види приятеля си Wink. Цитат "Нали живеем в 21 век - имаме телефони" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт