Работа, CV-та, HR-и, съвети - 94

• 33 199
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • Somewhere far away
И тя - ами тогава в работно време. Демек, оправяй се.
Демек - оператора ти ие виновен че няма офиси с извънредно работно време , които да са ти лично на теб удобни, така ли? еми .. да ама не. с такива твръдения "ама аз съм от младост как да ида до люлин" освен заяждане или сух отговор, не знам какво очакваш да получиш.

# 526
  • София
Deathcrush, ако си служител в някаква институция, не се засягай. На клиентите им е ясно, че нищо не зависи от оператора, но не пречи да изразяват недоволство от това как са уредени нещата.

# 527
И тя - ами тогава в работно време. Демек, оправяй се.
Демек - оператора ти ие виновен че няма офиси с извънредно работно време , които да са ти лично на теб удобни, така ли? еми .. да ама не. с такива твръдения "ама аз съм от младост как да ида до люлин" освен заяждане или сух отговор, не знам какво очакваш да получиш.
Не е твърдение, а по-скоро вид информация, че на нея, а и със сигурност на още много клиенти на тази банка, този единствен офис с по-дълго работно време, не й е удобен.

# 528
  • Somewhere far away
аз също съм клиент. и като клиент никога не бих си позволила да държа такъв тон и такъв език на служител/оператор в каквато и институция да е , не само банка. затова коментирам и затова съм възмутена, но наглостта на хората няма граници - това поне е ясно...

# 529
До люлинския мол поне ходи метро, поне един автобус и поне един трамвай. Не е чак върхът на удобството,  но другият офис с удължено работно време е чак в Ринг.

# 530
Защо да е наглост? Смяташ, че един единствен клон в Люлин е достатъчен за град като София??? Ако ти имаш време да минеш 50 км в час пик и вероятно да изпуснеш работното време, защото ще пътуваш два часа, много хора нямат този лукс.
Нямам право да изразя негативного си мнение, така ли? С това раболепническо мислене като твоето, затова чиновниците си позволяват какво ли не.
Банките продължават да печелят от спестени работници и офиси и от нашите пари, разбира се.

Нарциса, сега е в Ринг Мола, откакто станаха ОББ. На мен ми е удобно, все пак е в Младост. Преди го нямаше.

# 531
Много банкова стана тая тема, ама какво правите по клоновете? Аз съм на Прокредит и не съм стъпвала в клон. Всичко е онлайн и дистанционно. Абсолютно всичко. Кредити, вноски, преводи...

# 532
Хората които отговарят на такива телефони за съжаление са на огневата линия, за всичко. От тъпи въпроси до тъпи и не чак толкова оплаквания. Контактът с фирмата/банката е през тях. И кой каквото има за казване, си го казва. На тях, не на мен. Част от работата си е.
Чак като наглост не бих го определила. Кофти обратна връзка си е, факт, но хората пак се надяват че ще се осъществи обратна връзка като го кажат.
А и много малко клиенти си дават сметка че вероятно този "телефонист" насреща им реално никаква друга дейност няма и не е свързан в банката или каквото е там. За тях това е обаждане до примерно банката, те говорят на нея, не на човека.

# 533
  • Melmak
Прокредит е банката, която се старае да няма клонове. Има по един в големите градове, но за сметка на това може всичко онлайн.

Аз съм на пощенска и уникредит. Смених си л.к и сега обикалям клоновете да им дам новата си лична карта примерно. Това не може онлайн.

# 534
Натка, +1.
Невинаги имаш избор за банката. Аз смених ОББ с Фибанк точно защото ОББ са пещерняци по отношение на доста дистанционни услуги. Преди смяната нямах кредити или подобни неща, които да ми попречат да се махна. Сега обаче предстои ипотека и най-добрите условия предлага съвсем друга банка, не е Фибанк, където ни влизат заплатите и сме доволни, и има достатъчно клонове. И следващите няколко петилетки сме женени за банката с добрите условия за ипотека, а не за тази с доброто портфолио дистанционни услуги.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:16 от Нарцùса

# 535
  • Somewhere far away
Защо да е наглост? Смяташ, че един единствен клон в Люлин е достатъчен за град като София??? Ако ти имаш време да минеш 50 км в час пик и вероятно да изпуснеш работното време, защото ще пътуваш два часа, много хора нямат този лукс.
Нямам право да изразя негативного си мнение, така ли? С това раболепническо мислене като твоето, затова чиновниците си позволяват какво ли не.
Банките продължават да печелят от спестени работници и офиси и от нашите пари, разбира се.

Нарциса, сега е в Ринг Мола, откакто станаха ОББ. На мен ми е удобно, все пак е в Младост. Преди го нямаше.
Аз за какво имам време и  за какво нямам  изобщо не е важно и не е релевантно. ти да се речпиш на оператори обаче е. Недоволство да изказваш е едно, а да се заяждаш с разни хора , които тва им е работата  е друго. само да учотня че работата на тези хора е да дават информация, а не да ти служат като кошче за душевни отпадъци. недоволство може да се изкаже по много начини- един от тях е културно и възпитано например, за което обаче 99% от хората не са и чували. Wink Grinning И отново питам - с какво точно оператора ти е виновен че няма офис, който да ти е удобен? нямаш отговор , нали, защото осъзнаваш че съм права. Не ми отговаряй и без това беше реторичен въпрос, на който всеки поне малко интелигентен човек може да си намери сам отговора. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:14 от Deathcrush

# 536
А на други - и по двата начина Grinning
Само на който не му се налага да се разправя с хора в работата си, си мисли че това не е трудно. Не е за всеки и познавам хора които бягат като дявол от тамян от такива длъжности при които биха контактували с клиенти. Хеле пък съпорт.

# 537
  • Melmak
Това е да си съпорт, винаги ще има всякакви клиенти.

Имала съм и любезни, и досадни, и какви ли не. Била съм на такава позиция и много неща съм видяла. Обаче това не означава, че не съм взискателен клиент.

Права е соул, не може 1 клон в цяла софия да работи с удължено време. Вече всеки мол има по 3 банки, работещи до 8 вечер. Не знам как са мислели това с единия клон. Вероятно вече е било ясно сливането на банките и не са искали да наливат ресурс в нови клонове, като ще затварят и без това някои от тях.

# 538
Удълженото работно време върви с по-високи разходи за заплати за съответните служители, които банките се стараят да минимизират. Освен това, така се постига и друга важна цел - побутване на повече клиенти към онлайн/мобилно банкиране.

# 539
Аз съм към ОББ и живея в Люлин. Ако си мислите, че вечер след 18ч много обслужват в този мол... Каса не работи, има една-две служителки. Същото е събота и неделя. Съгласна съм, че дори и това е удобство, но да идват хората чак от Младост, не смятам, че е ок за толкова голяма банка.
По темата за хоум офис, аз работя към чужда фирма без офис в България, съответно сме само хоум офис. При онбординга, българската HR агенция, която ми оправя документално нещата, също искаха няколко снимки на работния кът плюс попълвах 4 страници въпросник, от сорта на Имате ли достатъчно светлина, столът ви има ли колелца и подлакътници, и т.н. Работя с мои бюро, стол, монитор, които могат да се фактурират на работодателя след изпитателния срок. При напускане, се дължат обратно на работодателя тези суми, след приспадане на процент амортизация.

Общи условия

Активация на акаунт