🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 39 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Гледах Бийтълджус - хем нямах очаквания(знаейки способностите на некадърните сценаристи на Уенсдей), хем съм леко разочарована. Давам му 6.5/7.0.
Дефо, Кийтън и Охара бяха супер, особено Катрин - беше във вихъра си. Голяма част(добрата) от хуморът е копиран от първия филм. Много линии имаше, като например на Белучи, не бяха развити, а имаше потенциал. Джена я харесвам много като актриса, но сценаристите са направили героинята й Астрид в омекотена версия на Уенсдей. Силата на филма определено е актьорският състав.
Финала бе малко объркващ и неясен за мен. За гледалите го вече - вие как го разбрахте?
На мен филмът ми хареса , беше ми свеж и забавен , всеки има различен вкус и си преценява . В сравнение поне за мен с леко скучните филми който ни заляха тази година  този ми дойде като глъдка свеж въздух . За едно съм съгласна ! Линията с Моника Белучи , можеше да се развие още малко , и честно казано се радвам че се придържаха към хумора от оригинала , иначе щеше да е поредният бозав безхуморен филм , с нищо различаващ се от филмите който ни заливат от последните десет години .

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 17:50 от Жасмина 94

# 151
  • Галифрей
Аз почнах да гледам първата част 😄 Мале какви са млади и красиви ❤ Джина Дейвис е много красива като млада.

# 152
Аз почнах да гледам първата част 😄 Мале какви са млади и красиви ❤ Джина Дейвис е много красива като млада.
Така е !! Уинона Райдър също . 😊😊💓💓😊

# 153
Гледахте ли тийзъра за Майнкрафт филма? В абсолютен потрес са хората и аз вкл., толкова зле изглежда. Чудя се колко пари са дадени за това нещо. Има над 1 милион палчета надолу за 3 дни. 

# 154
Видях, че го коментират, но още не съм го гледала. Защото никога не съм имала интерес към Майнкрафт.

# 155
Видях, че го коментират, но още не съм го гледала. Защото никога не съм имала интерес към Майнкрафт.
Аз също !! Нито към Lego .Трейлъра   на Майнкрафт не ми се коментира !! По зле дори и от този на " Снежанка " .. 😕🫤😕

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 09:46 от Жасмина 94

# 156
  • Berlin
Тя самата игра не е със супер графика, даже добре изглежда трейлърът. Очаквах нещо още по-кубесто и ръбесто и размазано.😃

# 157
Тя самата игра не е със супер графика, даже добре изглежда трейлърът. Очаквах нещо още по-кубесто и ръбесто и размазано.😃
И така да е , пак не бих гледала . Не е моето 😉😉

# 158
  • Варна
 Моят син харесваше Майнкрафт, а аз харесвам Момоа, така е ще го гледаме...

# 159
  • в сърцето на един мъж...
Връщам се от "Гарванът" - ами честно казано ми харесва. Очаквах нещо, което да повтори стария Гарван и някак не бях готова за такъв вариант. А това си е чисто комиксова история, която се различава от другата. И определено ми харесва.

# 160
На мен новият "Гарван " изобщо не ми хареса !! Пълна подигравка с култовата класика .. 😐😐 Нито се доближава до историята , актьорската игра дори и не искам да я коментирам !! Добре че си спестих парите , и не отидох да го гледам на кино . Определено го слагам в топ 10 на най тъпите филми който съм гледала !! А смятах Дедпул за скучен и тъп . 🫤😕🫤

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 16:35 от Жасмина 94

# 161
  • София
Аз не съм фен на жанра, както бях написала, но наистина коментарите и оценките му са много негативни/ниски.

# 162
Аз не съм фен на жанра, както бях написала, но наистина коментарите и оценките му са много негативни/ниски.
Сега видях че е с право . 😑😑 Обикновено предпочитам да изгледам нещо , и да си преценя сама ,  но тук хората са прави . Това не филм , а гавра !!! Подигравка с класиката , историята , и най вече към самият Брендън Лий !! 🫤🫤 Срам и позор .

# 163
  • в сърцето на един мъж...
Ама защо да е подигравка точно с Брандън Лий? Това е съвсем отделен филм, нито е римейк, нито е повторение. Съвсем различна история е.

# 164
Ама защо да е подигравка точно с Брандън Лий? Това е съвсем отделен филм, нито е римейк, нито е повторение. Съвсем различна история е.
За мен е подигравка !! Ако ще правиш отделен филм , не ползвай имената на оригиналните герой . Дори и да няма нищо общо с оригинала , пак е най тъпият и безсмислен филм който съм гледала . Това е само моето мнение , не ви ангажирам . Всеки който иска може до го изгледа , и сам да си прецени . 🫤🫤

Общи условия

Активация на акаунт